Obavijesti

Show

Komentari 34

Scijentolozi uvjerili Cruisea da ostavi Nicole: Loša je za tebe

Scijentolozi uvjerili Cruisea da ostavi Nicole: Loša je za tebe
8

Vođa scijentološke crkve D. Miscavige nije volio Nicole jer nije bila članica njihove crkve. Uvjerio je Toma da joj je stalo samo do njegova novca i on se odlučio rastati

VIDEO

Mislila sam da je naš zajednički život bio savršen. Kad mi je rekao da me ostavlja bila sam u šoku, rekla je Nicole Kidman (45) u intervjuu za časopis DuJour. 

Nicole i Tom Cruise (50) u braku su bili 11 godina. Ona je bila slijepo zaljubljena u njega i mislila je da i on osjeća isto za nju. Cijelo vrijeme dok su bili zajedno Tom je, kao što je i danas, bio predani član scijentološke crkve. U scijentologiju ga je uvela prva supruga, Mimi Rogers (56). 

Nicole nikad nije htjela imati veze sa scijentologijom. Štoviše, smatra da su je kći Isabella (20) i sin Connor (17) odbacili jer ih je na to prisilila upravo crkva kojoj njen bivši suprug pripada. 

Scijentolozi ga uvjerili da je Nicole loša za njega

O dominaciji scijentološke crkve nad Cruiseom u knjizi 'Going Clear' pisao je i Lawrence Wright (65). Objasnio je da je vodeći čovjek scijentološke crkve, David Miscavige, opsjednut Cruiseom, a i Tom se njemu divi i u njemu vidi uzor. 

- Miscavige se divio Tomu što je uspio ostati normalan čovjek unatoč svoj slavi i bogatstvu koje ima. Cruise je pao pod njegov utjecaj i ubrzo mu je Miscavige u potpunosti kontrolirao život - tvrdi Wright.

Miscavigeu se, tvrdi Wright, nije dopadala Nicole jer nije bila članica njihove crkve i uvjerio je Toma da je ona loša za njega te da joj je stalo samo do njegova novca. Tom je uskoro odlučio rastati se od Nicole. 

Intervjuirali žene da Tomu nađu savršenu

Nakon rastave s Kidman, scijentolozi su Cruiseu htjeli naći savršenu ženu. Intervjuirali su desetke cura. Sve su morale potpisati ugovor o šutnji. Glavni uvjet bio je da se nisu seksale utroje. Katie Holmes (33) nisu ni pozvali na audiciju. 

Nakon pet godina braka, Katie je 29. lipnja 2012. podnijela zahtjev za rastavu od Toma. Već 9. srpnja par je potpisao papire i rastava je bila službena. Nagađalo se da je cijela priča tako brzo završila jer su scijentolozi Tomu naredili da se čim prije rastane jer su mediji počeli previše 'zabadati nos' u poslove njihove crkve čiji je on istaknuti član. 

Katie je dobila skrbništo nad Suri (6), a Tom kćer može viđati kad god poželi. Glumac će za Suri plaćati alimentaciju  dok djevojčica ne napuni 18 godina. Godišnje za kćer mora izdvojiti 2,2 milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu