Obavijesti

Show

Komentari 0

Sedam stranca dobit će priliku za iskupljenje ili za zaborav

Sedam stranca dobit će priliku za iskupljenje ili za zaborav
3

U hotelu El Royale, poluraspadnutom prenoćištu s mračnom povijesti, svaki gost pokušat će razriješiti svoje probleme. Tijekom jedne noći, ili će uspjeti u potpunosti ili propasti u cijelosti

VIDEO

Glumac kojem je Marvelova franšiza o superherojima pomogla možda i najviše svakako je Chris Hemsworth, koji se ulogom Thora izdigao iz relativne nepoznatosti do kategorije holivudske megazvijezde.

Hemsworth je prije glume u 'Thoru' odglumio samo nekoliko uloga, većinu njih tek u donekle pamtljivim filmovima. Jedina uloga po kojoj njegova ranija karijera odskače jest uloga u filmu 'The Cabin in the Woods'. Taj film je zbog problema u kojima je bio studio u kina došao tek poslije snimanja 'Thora'. Međutim, već onda se vidjelo da je Hemsworth ipak kvalitetan glumac.

Najmanji superheroj još jednom će nas spašavati od opasnosti
Najmanji superheroj još jednom će nas spašavati od opasnosti

Kasnije smo ga vidjeli i u filmovima 'Rush' te '12 strong', osim što je nastavio glumiti svoju ulogu Thora u Marvelovoj franšizi. I tim je ulogama Hemsworth potvrdio da nije samo glumac za jednu ulogu već da može držati film na svojim plećima.

A ove godine će nam Chris još jednom takvo što pokazati. Glumac se vraća s filmom 'Bad Times at the El Royale', kojeg režira njegov stari znanac Drew Goddard, redatelj filma 'The Cabin in the Woods'.

U pitanju je film o sedmero stranaca od kojih svaki ima tajnu koju želi sakriti. U hotelu El Royale, poluraspadnutom prenoćištu s mračnom povijesti, svaki će pokušati razriješiti svoje probleme. Tijekom jedne noći, ili će dobiti priliku za iskupljenjem ili za vječnim zaboravom.

VIDI OVO: 7 najbizarnijih fetiša na svijetu

U filmu uz Hemswortha glumi i probrana holivudska ekipa. Tako će se u preostalim ulogama naći Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Cailee Spaeny, Dakota Johnson, Russell Crowe, Jon Hamm te Nick Offerman. Film u sva bolja kina dolazi početkom listopada ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode