Obavijesti

Show

Komentari 0

Selma: 'Nisam nikoga vidjela za blagdane. Plačem i teško mi je'

Selma: 'Nisam nikoga vidjela za blagdane. Plačem i teško mi je'
8

Nikada više no sada nisam priželjkivala više nade za ovaj svijet, za zdravstvene radnike, učitelje, vlasnike restorana. Ponizno zahvaljujem što sam ovdje, napisala je glumica na društvenim mrežama

Glumici Selmi Blair (48) dijagnosticirali su multiplu sklerozu u kolovozu 2018. godine. U rizičnoj je skupini te se mora čuvati kako se ne bi zarazila korona virusom. Ovih blagdana teško joj je pala aktualna situacija pa je božićne dane provela sama sa sinom Arthurom (9).

- Tihi Božić. Nismo vidjeli svoje prijatelje ni obitelj, osim naše malene grupe. Imam problema s budnošću i plačem. Znam da praznici nekima mogu biti teški. Prvo kada pomislim na nedavno preminulu majku, zatim na COVID. Nikada više no sada nisam priželjkivala više nade za ovaj svijet, za zdravstvene radnike, učitelje, vlasnike restorana. Ponizno zahvaljujem što sam ovdje - napisala je glumica na društvenim mrežama.

Majka Molly Cooke preminula je u svibnju, što je Selmi iznimno teško palo, pogotovo jer multipla skleroza utječe na nju i fizički i psihički. 

Kada je gostovala u emisiji Miley Cyrus govorila je kako će ohrabriti druge u vrijeme zdravstvene krize.

- Budite otvoreni, ali uistinu iskoristite ovu priliku da budete najbolji što možete i pomognete sebi i drugima. Čak i na način na koji pokazujemo svoju milost da budemo tu za svoje voljene, održavajući se snažnima i ujedno ranjivim - to je za mene jedan oblik snage - rekla je tada.