Obavijesti

Show

Komentari 11

Senidah je neprepoznatljiva: S lica maknula 'tešku' šminku pa je fanovima pokazala pjegice

Senidah je neprepoznatljiva: S lica maknula 'tešku' šminku pa je fanovima pokazala pjegice
8

Rijetki znaju da pjevačica sama brine o svojem stajlingu, koji je mnogima neobičan. Sada je objavila fotografiju u ležernom izdanju, no ponovno je izazvala lavinu komentara na račun svojeg izgleda

VIDEO

Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić (35), koju publika poznaje pod umjetničkim imenom 'Senidah', napravila je 'boom' kada se pojavila na sceni. Na društvenim mrežama ponekad objavljuje fotografije s koncerata ili kako pjeva i pleše. No, zanimljivo je kako je uvijek dotjerana, s puno šminke. Sada je objavila fotografiju na kojoj je pozirala bez šminke.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja sa Senidom

Pokretanje videa...

04:15

Njezini pratitelji nisu mogli ne primijetiti kako izgleda pomalo drugačije. Pažnju je ukrao i njezin dekolte, no jedna od njezinih pratiteljica primijetila je kako Senidah ima i pjegice, koje inače vješto prekriva šminkom.

- Imaš pjegice, tek sada to vidim. Koliko to imaš točkica na sebi - neki su od komentara.

Slovenka Senidah je razbijala čaše u štiklama pa pala na pod
Slovenka Senidah je razbijala čaše u štiklama pa pala na pod

Osim brojnih pozitivnih komentara kojima su je 'obasipali' na račun njezina izgleda, bilo je i onih koji su bili nešto manje oduševljeni.

- Veća su ti ramena nego moja budućnost. Ja se nje plašim. Ovo je muško pretvoreno u žensko - pisali su joj. 

Inače, rijetki znaju kako pjevačica sama brine o svojem stajlingu, koji je mnogima neobičan. Senidin talent otkrila je njezina sestra. Snimala se kod kuće, a sestra je sve objavljivala, što je primijetila jedna izdavačka kuća, pišu srpski mediji.

Njezina pjesma 'Slađana' podigla je prašinu jer su je mnogi povezivali s narkoticima. Pjevačica je to demantirala, objasnivši kako je tekstopisac bio zaljubljen u Slađanu Milošević.

O svom privatnom životu rijetko govori i rijetko daje intervjue, zbog čega se neko vrijeme nagađalo da voli žene. Međutim, takve tračeve je također demantirala kada je na društvenim mrežama objavila fotografije s nepoznatim muškarcem. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin