Show

Komentari 16

Senidah 'zapalila' Štark Arenu: Svi skakali na pjesmu 'Mišići'

Senidah 'zapalila' Štark Arenu: Svi skakali na pjesmu 'Mišići'

Senidah je bila odjevena u bijelu modnu kombinaciju. Senidah je osvojila nagradu Golden MAC te za najbolju trap pjesmu 'Mišići', koju je i otpjevala u Štark Areni

U pauzi između dodjele nagrada na MAC-u u Štark Areni nastupila je slovenska reperica Senidah (34). Čim je izašla na pozornicu, cijela dvorana počela je vrištati i podigla se na noge. Senidah je dobila velike ovacije prisutnih.

Pjevala je hit 'Mišići' koji ju je proslavio, a publika je bila oduševljena njezinim nastupom. Senidah je bila odjevena u bijelu modnu kombinaciju.

Senidah je osvojila nagradu Golden MAC te za najbolju trap pjesmu 'Mišići'. Njezin talent za glazbu otkrila je, kako je sama rekla, sestra. Snimala se kod kuće, a sestra je sve objavljivala, što je primijetila jedna izdavačka kuća, pišu srpski mediji. Inače rijetko daje intervjue i govori o svom privatnom životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reperica je prošle godine pjevala na zagrebačkom 'Rujanfestu'.

Na MAC-u se očekuju nastupi Lepe Brene, Jelene Rozge, Bube i Jale, Kaliopi, Tončija Huljića, Nevene Božović, S.A.R.S.-a, Balkanopolisa, Magnifica, sastava Who See, Sare Jo, Aleksandre Radović, i specijalnog zajedničkog nastupa 11 rap i pop glazbenika s glumcem Viktorom Savićem. 

Prošle godine je MAC odjeknuo u cijeloj regiji, a organizatori su se nekoliko mjeseci pripremali za događaj. 

 

Najčitaniji članci