Show

Komentari 123

Uhićen Rade: 'Nisam pio viski, dali su mi da platim jamčevinu'

Uhićen Rade: 'Nisam pio viski, dali su mi da platim jamčevinu'

INCIDENT U KALIFORNIJI Nisam počinio nikakav prekršaj, zaustavili su me reda radi. Imao sam 0,8 promila, tri puta su mi radili alkotest, priznao nam je glumac

Američki portal TMZ objavio je kako je Rade Šerbedžija (71) uhićen prošle subote u Santa Monici u Kaliforniji nakon što su policajci uočili kako Lexusom krivuda cestom. Policija ga je zaustavila nakon čega se, tvrde, ispostavilo da je glumac za upravljačem bio pijan. 

Šerbeđiju je policija  kontolirala nakon što je gotovo udario u nekoliko drugih automobila, a kod njega su navodno pronašli otvorenu bocu viskija. 

- Nisam počinio nikakav prekršaj, zaustavili su me reda radi. Imao sam 0.8 promila, tri puta su mi radili alkotest - priznao nam je glumac i pjesnik.

Policija u Santa Monici je na svojoj web stranici potvrdila da je Šerbedžija uhićen prošle subote.

- Prepoznali su me policajci, pa su mi dopustili da platim jamčevinu i da izađem iz zatvora - rekao je Šerbedžija i dodao kako u automobilu nije pio viski već je prije vožnje popio tri čaše vina.

Posljednjih pet mjeseci glumac je bio u Los Angelesu na snimanju serije 'Strange Angel.' Vratio se prošlu nedjelju i krenuo raditi na 18. sezoni kazališta Ulysses, a jučer je bio na pulskom otoku Sveta Katarina na kojem je izvedena baletna predstava 'Gospoda Glembajevi'.

U Americi je snimio deset epizoda serije kojoj je radnja u 1938. godini. Priča se temelji na istinitim događajima i radi se o znanstvenicima koji žele poslati raketu u orbitu. Snimao ju je CBS, a Rade je i najbližima krio o čemu je riječ.

- Takva je politika kompanija. Sad se počela prikazivati u Americi, mislim da će bit uspješna. Nije me bilo pet mjeseci, ali glumačka ekipa bila je izvrsna i vjerujem da će serija uspjeti. Glumim profesora iz Europe - rekao je Šerbedžija. Jedan od producenata je i Sir Ridley Scott (80), koji je radio na filmskim hitovima poput 'Aliena', 'Blade Runnera', 'G. I. Jane', 'Galdijatora', 'Hannibala', 'Kraljevstva nebeskog'.

 

 

Najčitaniji članci