Show

Komentari 36

Serena je podržala Meghan: 'Znam kako institucije koriste rasizam da bi slomile žene...'

Serena je podržala Meghan: 'Znam kako institucije koriste rasizam da bi slomile žene...'

Meghan Markle svakodnevno me uči što znači biti istinski plemenit. Njezine riječi ilustriraju bol i okrutnost koju je proživjela, poručila je američka tenisačica nakon intervjua Meghan i princa Harryja

Američka tenisačica Serena Williams (39) pružila je podršku Meghan Markle (39) nakon što su ona i njezin suprug, princ Harry, imali intervju s voditeljicom Oprah Winfrey (67). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iznijeli su šokantne detalje o kraljevskoj obitelji, a između ostaloga, Meghan i Harry tvrdili su kako su članovi kraljevske obitelji izrazili zabrinutost oko toga koliko će biti tamna koža njihovog sina Archieja. Meghan je priznala da joj je bilo jako teško, a napomenula je kako je u jednom trenutku poželjela da prestane živjeti.

- Meghan Markle, moja nesebična prijateljica, živi svoj život - i vodi primjerom - s empatijom i suosjećanjem. Svakodnevno me uči što znači biti istinski plemenit. Njezine riječi ilustriraju bol i okrutnost koju je proživjela - započela je Serena objavu na Instagramu pa dodala:

- Iz prve ruke znam kako institucije i mediji koriste seksizam i rasizam da bi slomili žene koje nisu bjelkinje, kako bi nas sveli na minimum, slomili i demonizirali. Posljedice sistemskog ugnjetavanja i viktimizacije na mentalno zdravlje su poražavajuće, a posljedice prečesto mogu biti i smrtonosne. Želim da Meghanina kćer, moja kći i vaše kćeri žive u društvu koje pokreće poštovanje. Ne zaboravite da su plodovi duha ljubav, radost, mir, dobrota, vjera, blagost, samokontrola. Protiv takvih stvari nema zakona.

U komentarima ispod objave mnogi su pratitelji podržali Serenu i poručili joj kako je prekrasno što stoji uz svoju prijateljicu.

Iako je Markle dobila podršku, bilo je i onih koji su istup nje i Harryja oštro kritizirali. Britanci su na društvenim mrežama pisali kako su sramotno izdali kraljicu Elizabetu (94) te kako su njihove izjave neprimjerene s obzirom na to da je princ Filip (99) još uvijek u bolnici nakon što je bio na operaciji srca. 

Najčitaniji članci