Obavijesti

Show

Komentari 233

Harry o rasističkom kraljevskom dvoru: 'Mučilo ih je što ako sin bude precrn, morali smo otići'

Harry o rasističkom kraljevskom dvoru: 'Mučilo ih je što ako sin bude precrn, morali smo otići'
9

Harry je pojasnio kako se i sam unutar obitelji često osjećao 'zatočenim'. Rekao je Oprah kako biti član britanske kraljevske obitelji nije isključivo privilegija već i ogroman pritisak te obaveza

VIDEO

Nisam htio biti dio povijesti. Bio sam zarobljen, ali nisam vidio izlaz. Bio sam zarobljen, ali to nisam znao. To ne znači da sam izdao kraljicu, svoju baku. Iznimno ju cijenim, ali morao sam napraviti neke stvari za svoju obitelj, otkrio je princ Harry u televizijskom događaju desetljeća kako je nazvan intervju koji su Meghan Markle i princ Harry dali kraljici talk showa, popularnoj Oprah Winfrey. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Harry i Meghan 01:34

Otac ga je, kaže, povrijedio jako. Prestao je s njim komunicirati u onom trenutku kada su odlučili napustiti kraljevsku obitelj. Harry je u intervjuu otkrio i kako je očekivao veću podršku svog oca i brata, ali i kako je s kraljicom Elizabetom u korektnim odnosima. 

- Mislio sam da će imati više razumijevanja s obzirom na to da je prošao kroz sličnu priču. Mislio sam da će drugačije reagirati zbog svog unuka. Williamu je dao prostora. Prošli smo svašta zajedno i svejedno ih volim, ali sada imamo različiti put i ne kajem se zbog svojih postupaka - priznao je Harry. 

Harry je pojasnio kako se i sam unutar obitelji često osjećao 'zatočenim'. Rekao je Oprah kako biti član britanske kraljevske obitelji nije isključivo privilegija već i ogroman pritisak te obaveza. Dodao je kako zbog toga često žali svog oca i brata, koje je zapala važna rola u obiteljskom stablu te je se ne mogu i ne žele odreći.

Osvrnuo se i na rasizam u kraljevskoj obitelji. 

- Da, kraljevsku obitelj je brinula boja kože našeg sina, pričao sam o tome s njima i to je užasno. Neću više ništa otkriti o tome. Ali da je sve bilo u redu, ne bismo otišli - rekao je Harry pa dodao: 

'Vjenčali smo se tri dana prije vjenčanja. To nitko nije znao. Kate Middleton me rasplakala'
'Vjenčali smo se tri dana prije vjenčanja. To nitko nije znao. Kate Middleton me rasplakala'

- Moja mama Diana bila bi danas ljuta na nas i bila bi tužna, ali bi i razumjela. Htjela bi samo da smo sretni. Zbog nje smo si ustvari ovo i mogli priuštiti. Početkom 2020. godine obitelj me financijski prekrižila, ali imao sam njeno nasljedstvo. Ne mogu ni zamisliti kako je njoj bilo kad je prolazila kroz sličnu stvar, mi smo barem imali jedno drugo - dodao je. 

S obitelji nikada nije pričao o mentalnom zdravlju i problemima s kojima se suočavala njegova supruga. Bilo ga je sram. Smatrao je kako kraljevska obitelj neće imati razumijevanja. Osvrnuo se i na tabloide te otkrio kako su Megan blatili kao nikoga drugoga. 

- U tri godine britanska kraljevska obitelj nijednom nije stala iza Meghan, a tabloidi su je masakrirali - kazao je Harry. Meghan je trenutno trudna s drugim djetetom, a Harry je u intervjuu otkrio da očekuju curicu. 

- Imati dječaka pa onda i djevojčicu, mislim - što više možeš tražiti? Sad imamo svoju obitelj. Nas četvero i naša dva psa - otkrio je princ Harry u dvosatnom intervjuu i dodao kako uživa u životu izvan Buckinghamske palače. 

Duchess of Sussex

- Mogu s djetetom na biciklu izaći u prirodu, na plažu ili u šetnju. Ogromna razlika, cijenimo naš novi život - priča Harry. Oprah ih je pitala i jesu li pratili popularnu Netflixovu seriju 'Kruna'. 

- Pogledali smo nekoliko epizoda. Meghan se dogodilo isto ono što i Diani. Moja obitelj dobro ju je prihvatila iz početka, ali nakon turneje po Australiji sve se promijenilo. Ona se pokazala izuzetno sposobnom, svi su je zavoljeli na prvu i proradila je ponovno ljubomora - rekao je princ Harry i dodao kako je Meghan spasila njihovu obitelj.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 233
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu