Show

Komentari 5

Sergej na koncerte u Zagreb i Split dolazi sa ženom i kćerima

Sergej na koncerte u Zagreb i Split dolazi sa ženom i kćerima

Na koncertima koji ga očekuju za Valentinovo u zagrebačkoj Areni i dan poslije u Spaladium Areni, Sergej će u kreiranju svog repertoara uvrstiti glazbene želje svojih obožavatelja

Pjevač i veliki romantičar Sergej Ćetković (43) na Valentinovo će prvi put imati koncert u zagrebačkoj Areni, a dan poslije u splitskoj Spaladium Areni. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni 20 godina, oduševljava fanove karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Potrudit ćemo se pružiti maksimalan ugođaj i ispuniti što više glazbenih želja. Drago mi je što će i ovaj put obitelj biti uz mene na ova dva velika koncerta povodom 20 godina glazbene karijere – iskren je Sergej.

S njim će u Hrvatsku tako doći njegova supruga Kristina s kojom je u braku 20 godina te njihove kćeri Mila i Lola. Te tri žene, kako često ističe, najvažnije su osobe u njegovu životu koje su zaslužne što je tako uspješan na poslovnom, ali i privatnom planu.

Sergej je često nastupao u Hrvatskoj, a njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij. Upravo tako izgledali su njegovi dosadašnji nastupi u Hrvatskoj. Nekoliko je puta rasprodao dvoranu Vatroslav Lisinski, a ovoga ljeta imao je turneju Jadranom.

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Koncert Sergej Ćetković

Glazbeni put pjevača započeo je još u dječačkoj dobi u bendu 'Vatrena srca' u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. Profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji je postigao veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše Jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci