Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
25 komentara

Serija ruši rekorde, a prvo ju odbijali zbog djece u ulogama...

Serija 'Stranger things' je s prve dvije sezone stekla status jedne od najgledanijih Netflixovih originalnih serija, a treća sezona ruši sve rekorde te je u prva četiri dana pogledana u više kućanstava od bilo koje druge njihove originalne serije

Foto: IMDB
25 komentara

Serija 'Stranger Things' je u kratkom roku osvojila cijeli svijet, a trenutno je aktualna treća sezona. 

Prema neovisnim podacima o gledanosti, serija je s prve dvije sezone stekla status jedne od najgledanijih Netflixovih originalnih serija, a svježi podaci streaming servisa pokazuju da treća sezona ruši sve rekorde te da je u prva četiri dana pogledana u više kućanstava od bilo koje druge njihove originalne serije.

Foto: IMDB

Postoji nekoliko činjenica o seriji koje mnogi ne znaju, a svaki pravi obožavatelj trebao bi biti upoznat s njima.

Autori serije Matt i Ross Duffer su 33-godišnji blizanci iz Sjeverne Karoline. Prvi film koji su snimili zvao se 'Hidden', a glavnu ulogu imao je glumac Alexander Skarsgard (42). Ideju o seriji 'Stranger Things' producentima su predstavili lažnim trailerom s isječcima iz E.T.-ja i knjigom fotografija od 20 stranica. Naišli su na mnoge odbijenice jer nitko nije vjerovao da bi odrasle ljude zanimala serija u kojoj su glavni likovi djeca.

Foto: IMDB

Također, radnja serije trebala se odvijati u Montauku za koji teoretičari zavjera vjeruju da je bio mjesto gdje je američka vlada provodila eksperimente nad ljudima. Radnja se sada odvija fiktivnom gradu Hawkinsu, međutim, serija se zapravo snima u Atlanti.

Što se tiče likova, glumac Finn Wolfhard (16) koji u seriji tumači Mikea bio je bolestan u vrijeme audicije pa ju je odradio iz kreveta i naposljetku dobio ulogu. Uloga Dustina u početku nije bila razrađena, no kad su braća Duffer na audiciji upoznali Gatena Matarazza (16) koji ga sada u seriji tumači, odlučili su lik izgraditi oko njega.

KVALITETA Pet razloga zašto biste morali gledati seriju 'Stranger Things'

Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin (17) koji u seriji glumi Lucasa i Sadie Sink (17) koja se u drugoj sezoni pojavila kao Max, ranije su se poznavali s Broadwaya gdje su svi troje glumili u mjuziklima. Natalie Dyer (22) koja glumi Nancy te Charlie Heaton (25) koji glumi Jonathana, u vezi su i u privatnom životu.

Foto: IMDB

Naime, obožavatelji se nadaju da će se u trećoj sezoni napokon razviti romansa između Joyce i Hoppera, a David Harbour (44) koji ga u seriji tumači, potvrdio je kako se i sam nada da će se to dogoditi. 

Također, Bob kojeg u drugoj sezoni tumači Sean Astin (48), trebao je umrijeti puno ranije, već u četvrtoj epizodi. Međutim, svima se svidio lik kojeg je utjelovio pa su ga odlučili zadržati sve do osme sezone. 

OGORČENA SURADNICA: 'Autori serije 'Stranger things' viču i prijete ženama na setu...'

Braća Duffer znali su da sedma epizoda 'Chapter Seven: The Lost Sister' ne će naići na odobravanje kod obožavatelja, ali su komentirali kako je ona ključna za daljnji razvoj djevojčice Eleven.

POGLEDAJTE VIDEO:

Što se tiče treće sezone,obožavatelji će više gledati i Priah Ferguson (11) koja je u drugoj sezoni glumila Lucasovu sestru Ericu i već je u prvoj epizodi svima postala omiljeni lik. 

Foto: IMDB

Serija će najvjerojatnije imati još jednu sezonu, a braća Duffer pregovaraju s Netflixom i o potencijalnoj petoj sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO:

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Tema: FILM

Message