Show

Komentari 2

Serije 'Kruna' i 'Mandalorian' vode u nominacijama za Emmy

Serije 'Kruna' i 'Mandalorian' vode u nominacijama za Emmy

Nagrade Emmy, 73. po redu koje se smatraju televizijskim Oskarom, bit će uručene na svečanosti u Los Angelesu 19. rujna. HBO i HBO Max vode među platformama s ukupno 130 nominacija, a iza njih slijedi Netflix sa 129

Netflixova serija Kruna i The Mandalorian Disneya+ vode u nominacijama objavljenim u utorak za nagradu Emmy, najviše priznanje u televizijskoj kategoriji. HBO i HBO Max vode među platformama s ukupno 130 nominacija, a iza njih slijedi Netflix sa 129.

POGLEDAJTE VIDEO:

Među kandidatima za najbolje dramske serije su serija o britanskoj kraljevskoj obitelji Kruna koja je dobila 24 nominacije uključivo i za više glavnih glumaca, te Bridgerton, obje Netflixove. Uz njih u nominacijama je dobro prošla i LGBTQ+ drama Pose. Serija Mandalorian također je dobila 24 nominacije.

Ted Lasso o engleskom nogometnom timu koji vodi Amerikanac dobio je 20 nominacija. Njegovi protukandidati u kategoriji humorističnih serija su serija o zagonetnom ubojstvu Stjuardesa, te Hacks, o dugovječnoj divi stand-up komedije.

Kriminalistička priča Mare iz Easttowna u kojoj glumi Kate Winslet i priča o silovanju Mogu te uništiti najbolje su među kandidatima za mini-serije gdje se ističe i WandaVision koja je dobila 23 nominacije.

Nagrade Emmy, 73. po redu koje se smatraju televizijskim Oskarom, bit će uručene na svečanosti u Los Angelesu 19. rujna.

Najčitaniji članci