Show

Komentari 4

Sestra optužila Britney Spears: 'Uzela je nož iz kuhinje, povukla me u sobu i obje nas zaključala'

Sestra optužila Britney Spears: 'Uzela je nož iz kuhinje, povukla me u sobu i obje nas zaključala'

Sestra pjevačice Britney Spears nedavno je izdala svoje memoare, a u njima detaljno opisuje mnoga traumatična iskustva iz djetinjstva. Britney ju je zbog toga oštro osudila

Britney Spears (40), kao i na ostatak svoje obitelji, nedavno se ponovno okomila na svoju sestru Jamie Lynn Spears (30) koja je pak izdala šokantne memoare.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Lynn je nedavno objavila memoare naslova 'Stvari koje sam trebala reći'. U njima je govorila o svojoj prošlosti, djetinjstvu, ali i odraslim godinama. Iznijela je tako mnogo situacija, ali su već nekoliko dana kasnije krenule prozivke 'aktera' iz knjige.

U toj knjizi Lynn iznosi niz šokantnih tvrdnji i optužbi protiv Britney, a jedna od njih je ta da je Britney uzela nož i zaključala ih oboje u sobu. Tada je Lynn imala samo 12 godina, prenosi The Sun.

Kaže da se navodni incident dogodio na samom početku Britneyjinog braka s prvim suprugom Jasonom Alexanderom (39).

- Rekla mi je: 'Bebo, bojim se', zatim je uzela veliki nož iz kuhinje, povukla me u sobu i obje nas zaključala unutra - napisala je Lynn.

Lynn je tada svoju sestru opisala kao 'paranoičnu' i 'nestabilnu', a tvrdi da se u svojim tinejdžerskim godinama naporno trudila 'sakriti Britneyine emocionalne epizode od svijeta'. Knjiga je izazvala veliki sukob između sestara. Pjevačica se oglasila na Twitteru nakon što je na televiziji vidjela svoju sestru kako iznosi detalje iz njihovog djetinjstva, a prije nego je o tome govorila, nije pitala za sestrino mišljenje.

 

Već je ranije bilo poznato da sestre nisu u najboljim odnosima, no čini se da je ovaj novi pothvat Lynn dodatno uzrujao Britney koja je ovoga vikenda 'odbrusila' sestri putem Twittera.

- Molim vas, prestanite s tim ludim lažima za holivudske knjige. Samo bi ološ izmišljao takve stvari - samo je dio onoga što je ljuta pjevačica tada napisala.

Podsjetimo, sestre su se sukobile i prošli tjedan nakon što je Lynn gostovala u TV emisiji 'Good Morning America'. Tada je rekla da je zabrinuta za zdravlje svoje sestre, a Britney ju je optužila za iskorištavanje njezinog psihičkog stanja za vlastitu promociju.

- Moja sestra je rekla da je moje ponašanje izmaklo kontroli. Ona nije bila u mojoj blizini 15 godina - napisala je tada.

Lynn svojoj sestri također nije ostala 'dužna'. Nakon objava na Twitteru, Lynn se oglasila na svome Instagram profilu gdje je napisala da zbog sestre dobiva prijetnje smrću.

- Uvijek ću voljeti svoju stariju sestru i biti tu za nju. Vrijeme je da se stane na kraj nezdravom kaosu koji je tako dugo kontrolirao moj život - napisala je u objavi.

Ovo pak nije jedni incident koji je Lynn opisala u svojoj knjizi. Naime, rekla je da su ona i njezin brat Bryan (44) 'traumatizirani' jer su zbog Britney od malena bili izloženi medijima i javnosti.

- Ne tražim sažaljenje. Želim da Britney i svijet znaju da ona nije jedina koja ima ožiljke iz djetinjstva - napisala je.

Najčitaniji članci