Show

Komentari 4

Sestre Ecclestone se usidrile u Trogiru: Petra brojnim fanovima odlučila 'uskratiti' fotografije

Sestre Ecclestone se usidrile u Trogiru: Petra brojnim fanovima odlučila 'uskratiti' fotografije

Tamara i Petra uživaju obilazeći gradove na Jadranu, no još uvijek nije poznato je li Bernie došao s kćerima i njihovim obiteljima. Bivši šef Formule 1 voli Hrvatsku te često ljetuje ovdje

Sestre Ecclestone, Tamara (35) i Petra (31), prije nekoliko dana stigle su u Dubrovnik sa svojim partnerima i djecom. U gruškoj su se luci ukrcale na luksuznu jahtu Petara koja je u vlasništvu njihova oca Bernieja Ecclestonea (89). A ta ista jahta sinoć je uplovila u Trogir pa su svi zajedno prošetali gradom. Petra je tijekom boravka u Hrvatskoj odlučila zaključati svoj Instagram profil s fotografijama i smanjiti broj fanova koji je prate.

POGLEDAJTE VIDEO: Bernie Ecclestone šeta Dubrovnikom 2019. godine

Bogate sestre uživaju obilazeći gradove na Jadranu, no još uvijek nije poznato je li Bernie došao s kćerima i njihovim obiteljima. 

Bivši šef Formule 1 voli Hrvatsku te često ljetuje ovdje pa se 'šuškalo' prije nekoliko dana kako bi trebao stići sa svojom suprugom Fabianom Flosi (42), s kojom čeka dijete. 

Inače, Bernie je prije četiri godine bio u Trogiru sa Fabianom gdje su na jahti nazdravljali s prijateljima te razgledali grad. Nakon zdravice zaputili su se zajedno u razgledavanje grada. Potom je zastao i u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika.

Skupocjena jahta duga je 54 metara i vrijedi otprilike 35 milijuna dolara. Kad su Tamara  i Petra bile u posjetu u Dubrovniku proteklog tjedna, s djecom su obilazile grad i na gradskoj tržnici kupile vrećicu trešanja. 

Najčitaniji članci