Obavijesti

Show

Komentari 0

Sestre Hadid na udaru kritika zbog nove kampanje s brendom Versace: 'Ovo je demonsko!'

Sestre Hadid na udaru kritika zbog nove kampanje s brendom Versace: 'Ovo je demonsko!'
8

Gigi i Bella pozirale su potpuno gole s crvenom jabukom u rukama dok su strateške dijelove pokrile Versace torbicama. No detalj koji je zaprepastio njihove obožavatelje je zmija omotana oko Belline noge

Bella (25) i Gigi Hadid (26) osvojile su modni svijet i danas su jedne od najtraženijih i najuspješnijih manekenki koje često rade skupa. Ipak, sestre su ovog puta na udaru kritika zbog biblijskih motiva u Versace kampanji, koja je za neke uvredljiva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Gigi i Bella pozirale su potpuno gole s crvenom jabukom u rukama dok su strateške dijelove pokrile Versace torbicama. No detalj koji je zaprepastio njihove obožavatelje je zmija omotana oko Belline noge, a samo se može pretpostavljati da je Donatella Versace (66) bila inspirirana biblijskim motivima Eve i Botticellijeve poznate slike 'Rođenje Venere'.

- Moje Versace božice - napisala je Donatella u opisu kontroverzne fotografije koju je objavila na svom Instagramu, dok su se u komentarima uz pohvale, nizale i brojne kritike.

'Brutalno zgodne', 'Ovo je epski', 'Apsolutno očaravajuće', 'Umjetnost',' Ali zašto?', 'Životinje nisu stvari', 'Demonski simbolizam, 'Što se ovo događa', ' Životinje se ne nose, one nisu modni ukrasi', 'Ovo je zlostavljanje životinja', neki su od komentara ispod fotke koja je skupila gotovo milijun lajkova.

Bella i Gigi su svoju ljubav prema manekenstvu otkrile još u djetinjstvu, a talent su naslijedile od svoje uspješne majke Yolande Hadid (58) koja je u mladosti također radila kao model.

Gigi Hadid otvorila dušu nakon prekida sa Zaynom i skandala: 'Previše sam vjerovala ljudima'
Gigi Hadid otvorila dušu nakon prekida sa Zaynom i skandala: 'Previše sam vjerovala ljudima'

2020. godine Gigi je postala majka djevojčice Khai, koju je dobila s pjevačem Zaynom Malikom (29). Par je krajem prošle godine okončao svoju vezu, i to jer je pjevač navodno udario Yolandu.