Obavijesti

Show

Komentari 137

Sestre Šegetin 'slabe' su na srpske nogometaše i mafijaše

Sestre Šegetin 'slabe' su na srpske nogometaše i mafijaše
6

Seksi Riječanku povezuju s nekoliko nogometaša iz srpske reprezentacije, a sad je navodno u vezi s Borkom Veselinovićem. Već se godinama druži sa Sorajom

VIDEO

S njezinom najvećom ljubavi, Milanom Lolom Smiljanićem (28), upoznala ju je prijateljica Soraja Vučelić (28). Barbara Šegetin (25) s tim se nogometašem mjesecima zabavljala u beogradskim klubovima.

Nikome u tom trokutu nije bio problem to što su Lola i Soraja također bili u vezi nekoliko mjeseci prije toga. No ni Barbarina veza nije potrajala. Ipak, Riječanki koja je trenutačno u Big Brother kući to nije bila prva veza s nekim nogometašem iz Srbije. Uglavnom preferira one koji igraju za srpsku reprezentaciju. 

Tako je, kako navode srpski mediji, od srpskih najboljih jedanaest zavela još Ivicu Dragutinovića, Zorana Tošića Bambija, Nikolu Ninkovića, Aleksandra Mitrovića i Filipa Kneževića. Navodno je sad u vezi s Borkom Veselinovićem (29), koji igra za nogometni klub Rad.

Barbara i Soraja Vučelić već su godinama prijateljice. S njima je u društvu i Barbarina mlađa sestra Tina (24). Sve tri stalno izlaze, putuju i druže se te fotografije svojih ludih izlazaka i seksi modnih izdanja stalno objavljuju na društvenim mrežama. Sve su tri obožavateljice plastičnih operacija. Popunile su usne i grudi, između ostalog, a sestre Šegetin vole i tetovaže i piercinge. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za razliku od Barbare, mlađa i, po svojim riječima, smirenija sestra Tina više voli opasne momke iz podzemlja od nogometaša. Tako su nju povezivali s Jovanom Vukotićem, Crnogorcem koji je nedavno uhićen i osuđen na jednoipolgodišnju kaznu zatvora zbog pokušaja ubojstva. Poznat je kao član crnogorskog podzemlja. 

Navodno je ostavio svoju djevojku zbog Tine. Soraja, koja se proslavila sudjelovanjem u 'Big Brotheru', također je ljubiteljica nogometaša. Neko se vrijeme pričalo kako je u vezi s brazilskim nogometašem Neymarom (23), koji igra za Barcelonu. Sestre Šegetin zbog prijateljstva s 'balkanskom Kim Kardashian' upale su i u nevolje. Tina i Soraja bile su u restoranu s još jednom prijateljicom one večeri kad je vlasnik ubijen. Armina Mušu Osmanagića ubili su mafijaši iz snajpera, a Soraja, Tina i prijateljica uhićene su jer je policija sumnjala da skrivaju informacije o obračunu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život