Show

Komentari 2

Seth Rogen otkrio Britancima: 'Pušim travu po cijele dane'

Seth Rogen otkrio Britancima: 'Pušim travu po cijele dane'

Uz šokantna otkrića, Rogen je predstavio i autobiografiju Yearbook u kojoj je opisao komičarske početke. Glumac je u knjizi napisao kako je prvi nastup imao s 12 godina u lezbijskom baru zahvaljujući baki

Američki glumac Seth Rogen (39) gostovao je u showu 'Good Morning Britain' i neočekivanim izjavama iznenadio gledatelje. Voditeljica se nakon razgovora s njim morala ispričati publici pred malim ekranima. 

Naime, glumac je gostujući u britanskoj emisiji otkrio da po čitave dane puši travu, ali da nije ljubitelj alkohola zbog kalorija i mamurluka. 

Uz nevjerojatna otkrića, Rogen je predstavio i autobiografiju Yearbook u kojoj je opisao komičarske početke. Glumac je u knjizi napisao kako je prvi nastup imao s 12 godina u lezbijskom baru zahvaljujući baki, čije savjete, kako kaže, nikada neće zaboraviti. 

Dotaknuo se i cancel kulture, ali i priznao da neke njegove šale nisu dobro ostarjele. Nastup u britanskoj emisiji izazvao je brojne reakcije fanova na društvenim mrežama. 

Naime, usprkos njegovom jeziku zbog kojeg se voditeljica ispričala svojim gledateljima, mnogi su ga nakon showa javno pohvalili. 

Najčitaniji članci