Obavijesti

Show

Komentari 158

Seve je bila zaručena šest puta, samo Igor ju je odveo pred oltar

Seve je bila zaručena šest puta, samo Igor ju je odveo pred oltar
11

Otkad se proslavila albumom 'Severina', pjevačica je javnosti predstavila šest svojih ljubavi. Njezin jedini brak bio je onaj sa srpskim menadžerom Igorom Kojićem, a sada su ga sporazumno okončali

VIDEO

Severina (49) se vrlo rano se počela baviti glazbom i nastupati po festivalima. Nakon debitantskog albuma 'Severina' iz 1990.,  pjevačica započinje suradnju s Croatia Recordsom i 1992. izdaje drugi, istoimeni studijski album. Tada je započela i poslovnu suradnju sa Zrinkom Tutićem, koji je obilježio početak njene karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Emotivna Severina: Krunicu su mi napravile Benediktinke, plele su je moleći za sina i mene VIDEO

Prvi dečko s kojim se atraktivna Splićanka pojavila u javnosti bio je pjevač grupe Kojoti Alen Marin.  Njih dvoje su imali 'kratku, ali burnu vezu', pa su se početkom 90-ih zaručili. Alen je tako postao 'prvi poznati' od Severininih zaručnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Razišli su se u miru i bez velike medijske pompe, a on je kasnije oženio kazališnu glumicu Goranu Vrdoljak s kojom ima i kćer. 

Već godinu dana nakon drugog, Seve s Croatia Recordsom izdaje i treći studijski album 'Dalmatinka' na kojem opet kao producent radi Zrinko Tutić, ali u suradnji s Nikšom BratošemSljedeći studijski album pop pjevačice, četvrti po redu, je 'Trava zelena' , objavljen je 1995. godine.

Slijedi album 'To je moja stvar' iz 1996., koji je naišao na oštre kritike publike i struke zbog prenaglašenog rock zvuka. Nakon objavljivanja albuma 'Djevojka sa sela' 1998. godine dolazi do konačnog raskida suradnje skladatelja Zrinka Tutića i Severine.

Boris Sćitar/Pixsell

'Ja samo pjevam'  je njezin sedmi studijski album koji je objavila 1999. Severina potkraj 2000. odlazi na treću turneju po Australiji, a godinu kasnije izdaje svoj osmi album 'Pogled ispod obrva' na kojem je napisala većinu pjesama.

Splićanka je 2004. izdala deveti album 'Severgreen' na kojem su bili singlovi 'Hrvatica' te 'Adam i Seve'. U ljeto iste godine je procurila snimka s jahte, a pjevačica je tada bila zaručena za poduzetnika Srećka Vargeka. Par je navodno prekinuo zbog snimke.

Boris Sćitar/Pixsell

Seve se 2005. zaljubila u tada 26-godišnjeg poduzetnika Matu Čuljka, a prekinuli su nakon nešto više od godinu dana veze i zaruka. Splićanka je svojedobno rekla da su se rastali ljudski i kako krivac nije treća osoba. 

Severina i Igor: Tri vjenčanja i jedan razvod nakon šest godina
Severina i Igor: Tri vjenčanja i jedan razvod nakon šest godina

2006. je pobijedila na Dori s pjesmom 'Moja štikla' i otišla na Eurosong u Atenu te osvojila 13. mjesto. Dvije godine nakon u suradnji s Goranom Bregovićem objavila je  album 'Zdravo, Marijo'.

Goran Jakuš/Pixsell

U ljeto 2008. Severina je započela vezu s bivšim konobarom i poduzetnikom Slavkom Šajinovićem te se par zaručio. Počeli su graditi troetažnu kuću iznad Ičića, a već su isplanirali i raspored soba. Severina ga je nakon dvije i pol godine veze ostavila zbog 'srpskog kralja bakra' Milana Popovića u kojeg se zaljubila dok mu je pjevala na rođendanskoj proslavi. 

Krajem 2011. objavila je svoj jedanaesti album 'Dobrodošao u klub', a iduće godine je postala majka. Godinu dana kasnije njezina je veza s Popovićem 'pukla'.

U Makedoniji je 2014. osvojila nagradu za najbolju pjevačicu regije, za najbolji album godine, te za najbolju regionalnu turneju.  U studenom te godine udala se za bivšeg nogometaša Igora Kojića. Severina i Igor u braku su bili šest godina. Vjenčali su se crkveno u istarskim Balama u rujnu 2015. u krugu obitelji i prijatelja, a kod matičara mjesec dana poslije u Beogradu pred 600-tinjak uzvanika. 

Seve vraća djevojačko prezime
Seve vraća djevojačko prezime

Sporazumi razvod braka okončan je jučer, u četvrtak, na sudu u Zagrebu, pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. Nakon što godinu i pol dana nisu živjeli zajedno, u četvrtak su na sudu u Zagrebu okončali svoj brak, pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. 

 - Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje - izjavila je Severina za Jutarnji list.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!': 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju