Show

Komentari 7

Seve 'lajka' Filipa još otkako je bila u braku s Igorom Kojićem

Seve 'lajka' Filipa još otkako je bila u braku s Igorom Kojićem

Ne stišava se bura oko navodne najnovije fatalne ljubavi pjevačice. Producent Miletić na svom Instagramu ima tek osam podijeljenih fotografija, no gotovo svaka se sviđa Severini

Seve kad se zaljubi, voli na najjače, rekli su nam svojedobno prijatelji pjevačice. Toga je svjestan i njen menadžer Tomica Petrović, koji joj nije zamjerio kad su zahladili odnose na godinu dana, navodno zbog neslaganja s njenim tadašnjim suprugom Igorom Kojićem.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nakon pomirenja Severina Vučković (49) i Tomica su nerazdvojni, kao nekad vjerno prati svaki njen korak, a s njima je nerijetko i producent njenog novog albuma Filip Miletić (41). Glazbenik na svom Instagramu ima tek osam podijeljenih fotografija, no gotovo svaku “lajkala” je Seve, koja pak prati svega 50-ak ljudi na toj društvenoj mreži.

storyeditor/2021-10-28/240868500_546768056376714_6436298151122963685_n.jpg

Lajkala je tako Seve i Filipovu fotku iz 2016., na kojoj u gaćama skače u more, dok je još bila u sretnom braku s Igorom Kojićem (44).

Pjevačica je u danima ljubavi s Igorom pratila samo njega na Instagramu, pa nije poznato je li kriomice “chekirala” Filipov profil ili mu je polajkala fotke otkako ga je počela pratiti na Instagramu.

Dvojac je surađivao i prije desetak godina, kad se pisalo kako su mu zbog Seve pukle zaruke. Nerijetko pjevačica na svom profilu u posljednje vrijeme dijeli fotke upravo s producentom, a nedavno je sjedila pored njega na ručku, kad su s društvom slavili završetak snimanja albuma. Prijatelji pjevačice kažu da je jako zaljubljena, a po Beogradu se šuška da je riječ baš o Filipu.

Najčitaniji članci