Show

Komentari 22

Seve pjevala s Kebom: 'Ma moj je svekar smišan ka' cukar...'

Seve pjevala s Kebom: 'Ma moj je svekar smišan ka' cukar...'

Prva gošća u večerašnjoj emisiji bila je Lana Jurčević. Odmah na početku su zapjevale zajednički duet 'Rođena da budem prva'. Na svojoj televiziji, Severina je uvela i neke promjene. Naime, postala je astrolog

Severina Kojić (47) pozvala je svoje obožavatelje da gledaju njezin live na društvenoj mreži. Pjevačica je subotu rezervirala za javljanje uživo, a već nekoliko tjedana sa svojim pratiteljima razgovara... Sport, glazba, književnost, umjetnost pa čak i horoskop samo su neke od tema o kojima je Seve pričala. Ovaj put publiku je 'prebacila' s Instagrama na YouTube kanal. 

- Dobra večer. Nadam se da ste svi dobri. Već sam najavila što vas čeka u četvrtom serijalu 'SeVeTeVe'. Dogovorili smo se - nema predaje, ali ima zabave - rekla je Severina i zapjevala pjesmu 'Moja štikla'. 

Prva gošća u večerašnjoj emisiji bila je Lana Jurčević. Odmah na početku su zapjevale duet 'Rođena da budem prva'. Na svojoj televiziji, Severina je uvela i neke promjene. Naime, postala je astrolog. Barem na kratko. 

- Lipi moji. Kakva bi to emisija bila bez horoskopa. Puno sam se potrudila. Došla sam do prestižne astrologinje Sjeve Vučko - rekla je Seve i pokazala svoj novi kratki film. 

- Imam višak volje i manjak talenta - priznala je pjevačica. Nakon filma na red je došao i Dragan Kojić Keba koji je otpjevao Severininu pjesmu 'Ja samo pjevam'. 

- Jeste vidjeli mog svekra kako je on smišan ka' cukar. Najviše voli dobru šalu. Baš poput mog Igora - kaže pjevačica. 

Najčitaniji članci