Obavijesti

Show

Komentari 74

Seve ponovno zaradila kaznenu prijavu pa je pozvala policiju...

Seve ponovno zaradila kaznenu prijavu pa je pozvala policiju...
4

Popović i gospođa Kojić se još uvijek spore oko toga kod kojeg će roditelja dijete živjeti. Sud je lani u studenom donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, dok će ga majka viđati u terminima...

VIDEO

Pjevačica Severina Kojić (48) dobila je još jednu kaznenu prijavu, doznajemo od splitsko-dalmatinske policije, i to zato jer navodno nije predala dijete skrbniku, odnosno svom bivšem partneru Milanu Popoviću (54).

POGLEDAJTE VIDEO: Severinina drama na sudu

Pokretanje videa...

Severina na sudu 01:06

- U svezi vašeg telefonskog upita možemo vas obavijestiti da je točna informacija da je danas u službene prostorije pristupio muškarac koji je podnio kaznenu prijavu zbog razloga kojeg ste naveli. Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, bit će dostavljeni na daljnje postupanje nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu specijaliziranom za mladež, kao i obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb - odgovorili su nam iz splitske policije.

Kako doznajemo, Severina je zbog Popovića pozvala policiju.

- Od strane ženske osobe zatražen je dolazak policije, policija je došla na mjesto događaja, ali nije bilo potrebe za postupanjem - kazali su nam iz splitske policije.

Severina i menadžer Tomislav Petrović ponovno surađuju?
Severina i menadžer Tomislav Petrović ponovno surađuju?

Podsjetimo, Popović i gospođa Kojić se još uvijek spore oko toga kod kojeg će roditelja dijete živjeti. Sud je lani u studenom donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima. Tom presudom Severini je oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima obrazovanja i zaštite djeteta, ali ona se na presudu žalila. Spis se još uvijek nalazi na Županijskom sudu u Splitu.

Zagreb: Milan Popović tužio za klevetu Darija Budimira i Severinu Kojić

Inače, ova kaznena prijava je samo zadnji detalj u moru pravosudnog nereda između pjevačice i bivšeg partnera. 

Primjerice, prošlog tjedna na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nije došlo do mirenja između posvađanih bivših partnera. Riječ je, naime, o privatnoj tužbi za klevetu koju je Popović podnio protiv Severine i njezina bivšeg odvjetnika. U međuvremenu, ona je izgubila još jedan sudski spor nakon što se žalila na privremenu mjeru Općinskoga građanskog suda u Zagrebu iz srpnja 2019., prema kojoj ne smije objavljivati fotografije svog maloljetnog sina na društvenim mrežama. Naime, Županijski sud u Dubrovniku je u listopadu 2019. potvrdio prvostupanjsku privremenu mjeru, ali Seve se na nju oglušila pa je nastavila objavljivati fotografije dječaka. Radi se o privremenoj mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera. Neslužbeno doznajemo da će Severina morati platiti novčanu kaznu u još neutvrđenom iznosu, a o svoti koja će biti veća od nekoliko desetaka tisuća kuna, odlučit će Općinski građanski sud u Zagrebu, u čijoj je nadležnosti ovaj predmet.

Obratili smo se i Severininom PR menadžeru Davoru Grginu da nam prokomentira slučaj.

- Prema našim saznanjima sve kaznene prijave protiv Severine Kojić su odbačene, a o novima nemamo nikakva saznanja - rekao nam je Grgin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju