Obavijesti

Show

Komentari 9

Seve s prijateljima uživa u vinu: 'Imam mali krug velikih ljudi...'

Seve s prijateljima uživa u vinu: 'Imam mali krug velikih ljudi...'
7

Pjevačica je pozirala u crvenoj haljini koja je istaknula njezin dekolte, a kombinaciju je upotpunila crnim štiklama. Brojni pratitelji komentirali su kako pjevačica izgleda svježe

Pjevačica Severina Kojić (48) na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira s nekoliko prijatelja među kojima su njen menadžer Tomica Petrović, PR-ovac Davor Grgin i nećakinja Mia Popović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Imam mali krug velikih ljudi - napisala je Seve u opisu fotografije na kojoj veselo društvo s osmijehom na licu ispija čašu crnog vina. Pjevačica je pozirala u crvenoj haljini koja je istaknula njezin dekolte, a kombinaciju je upotpunila crnim štiklama. 

Inače, Petrovića je nakratko zamijenio Alen Ključe, direktor Star produkcije, koji je pak radio na njezinoj turneji "The Magic Tour", ali navodno je Severinin čovjek od najvećeg povjerenja ponovno njezin dugogodišnji suradnik Tomislav, s kojim bi sljedeće godine trebala obilježiti 20 godina suradnje. 

Početkom prošlog tjedna Severina se susrela s bivšim partnerom Milanom Popovićem (54) na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Milan je podnio privatnu tužbu za klevetu protiv bivšeg Severininog odvjetnika Darija Budimira i nje same. Severina je prije početka ročišta opisivala kako joj je bilo u samoizolaciji nakon što joj je test na korona virus bio pozitivan.