Obavijesti

Show

Komentari 13

Seve se javila Lu zbog nastupa: 'Mislim da sam se zaljubila....'

Seve se javila Lu zbog nastupa: 'Mislim da sam se zaljubila....'
5

Jakelić je u posljednjoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovila pjevačicu Severinu Kojić. Gledatelji su se oglasili na društvenim mrežama i pisali kako je ona trebala pobijediti. Pohvalila ju je i Sevka

VIDEO

I ove nedjelje kandidati showa 'Tvoje lice zvuči poznato' oduševili su publiku zanimljivim transformacijama. Iako nije odnijela pobjedu, pjevačica Lu Jakelić (26) je ovoga puta prema komentarima gledatelja uvjerljivo 'skinula' ulogu u kojoj se našla. Imitirala je splitsku pjevačicu Severinu Kojić (48).

POGLEDAJTE VIDEO: Severina i Igor Kojić

Pokretanje videa...

Severina i Igor Kojić 00:59

Izvela je Sevkine hitove  'Dobrodošao u klub' i 'Tarapana'. No nisu samo gledatelji ti koji su oduševljeni njezinim nastupom. Lu je na Instagramu objavila video svojeg nastupa, a Severina joj se potom javila u komentarima. 

- Dobrodošla u klub, mala velika Lu. I meni je zvonio telefon. Onda su mi poslali snimku. Neizmjerno sam sretna jer sam jedino gledala sjaj u tvojim očima, osmijeh na licu i sve, sve točno. Da ne duljim, bila si savršena. I jako slatka, jako. Mislim da sam se zaljubila - poručila joj je pjevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poruka za laku noć. #oriđiđi

Objavu dijeli LU☽ (@lu.jakelic)

Lu je prethodno pored snimke svojeg videa napisala kako bi joj značilo da Severina reagira na njezinu izvedbu, ali kako to ne mora učiniti.

- Ima važnijih stvari. Nadam se samo da si ponosna na ono što godinama 'šljakaš' i na ovu malu koja je probala to na svoj način - napisala je Jakelić.

No Sevka se odazvala, a Lu je potom njezin komentar izdvojila i podijelila na društvenoj mreži.

- Poruka za laku noć - napisala je kao reakciju na komentar. .

Nastup Lu Jakelić do sada je na YouTubeu pregledan više od 89.000 puta. Reakcije se na društvenim mrežama ne prestaju nizati, a mnogi gledatelji showa smatraju kako je pjevačica trebala odnijeti pobjedu umjesto Nede Parmać (35), koja je osvojila žiri transformacijom u kantautoricu Fleur East

-  Lu je definitivno bolja bila od Nede, ali Neda nije imala pobjedu ove sezone pa su joj morali dati - zaključak je jednog od gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu