Show

Komentari 147

Seve: Slavko je krasan, odmah sam mu rekla da volim drugog

Seve: Slavko je krasan, odmah sam mu rekla da volim drugog

Gosti koji su bili prisutni na rođendanskoj zabavi Milana Popovića tvrde kako srpski poduzetnik nije skidao pogled sa Severine dok je pjevala svoje najveće hitove...

Do nedavno je Severina (38) pričala kako joj Slavkova toplina i razumijevanje mnogo znače, te kako on ima nepogrešivu lakoću postojanja za nju. Često je isticala kako cijeni to što mu ništa nije teško za nju napraviti, a uz njega se osjećala sigurno, opušteno i zaljubljeno. Međutim, prekretnica u Severininom životu dogodila se kada je zbog poslovnih obaveza prije dva tjedna  otputovala u Beograd, a istog dana je pjevala i na rođendanu Milana Popovića (45), bogatog srpskog poduzetnika. Oni koji su bili prisutni na rođendanskoj zabavi tvrde kako Milan nije skidao pogled sa Severine dok je pjevala svoje najveće hitove. Tijekom pjesme 'Ja samo pjevam', čiji stihovi glase 'Ti si najljepši od svih' činilo se da u dvorani nema nikoga osim nje i Milana, piše Jutarnji list. 

Pjevačica je za časopis Gloria izjavila kako se jednostavno zaljubila, te da je sve bilo spontano. Da nije riječ o slučajnom susretu te da se radi o dubokim emocijama, Severina je shvatila, odmah ili pet minuta nakon što ga je upoznala. Takav nagli preokret u životu, kako je rekla, nije očekivala jer u životu se takve stvari ne očekuju, one se jednostavno dogode. U intervjuu je potvrdila kako je njezina ljubav Milan Popović te je zamolila da ga se ostavi na miru jer on nije javna osoba. Slavku Šajinoviću (41), sada već bivšem muškarcu u njenom životu, Severina je sve rekla čim je shvatila što se događa. Nije dvojila oko toga što će napraviti jer nije osoba koja bi mogla biti u jednoj vezi, a da je istovremeno zaljubljena u drugoga.

 Pjevačici bliske osobe znaju za novog muškarca u njenom životu, a priznala je i da su neki od njih iznenađeni razvojem situacije, dok neki čak i nisu. Ipak, dvoipolgodišnju vezu sa Slavkom nimalo joj nije bilo lako prekinuti. O svom privatnom životu Severina je progovorila da se  činjenice ne bi izvrtale i da Slavka poštedi raznih nagađanja koja su u ovakvim slučajevima vrlo česta. U Beograd se ne planira preseliti, ali poslije Nove godine planira putovanje. Ne zna još gdje će otputovati jer, kako je rekla, glava joj visi o nitima. Pjevačica je u vezi sa Slavkom bila od ljeta 2008. godine. Zajedno su počeli graditi troetažnu kuću iznad Ičića, a već su isplanirali i raspored soba. 

Sve Severinine ljubavi

Jedna od prvih Severininih ljubavi bio je Alen Marin iz benda Kojoti. Njihova veza završila je bez većih skandala, a on je bio i prvi Severinin zaručnik. Severinina veza s Milanom Lučićem javnosti je jedna od najpoznatijih. Naime, snimka seksa s oženjenim hercegovačkim poduzetnikom preplavila je medije 2004. godine. Tijekom skandala Severina je bila u vezi sa Srećkom Vargekom. Iako se pričalo kako će se par ženiti, njihova ljubav je prestala par mjeseci nakon što se snimka pojavila u javnosti. Više od godinu dana Severina je bila u vezi i sa mlađahnim Matom Čuljkom (31), koji je Severinu također zaprosio. Nakon Mate, brojna muška imena vezala su se uz Severinino ime, sve do ljeta 2008. godine i Slavka. Milan Popović najnovija je Severinina ljubav čiji godišni prihodi iznose više od milijardu američkih dolara, a poznato je da je jednoj bivšoj djevojci poklonio avion.

Najčitaniji članci