Obavijesti

Show

Komentari 69

Žiri je izabrao 12 najboljih! Seve opet plakala: Ovo je jako teško

Žiri je izabrao 12 najboljih! Seve opet plakala: Ovo je jako teško
20

Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković izabrali su 12 najboljih kandidata - koji će se za titulu 'Superstara' boriti u emisijama uživo!

VIDEO

Hana Ivković, Anatalia Filmone, Mia Ribić, Lana Mandarić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Toni Perusco, Dino Miklaužić, Petar Šegedin, Ivan Vidović, Luka Veljković i David Amaro izborili su se za daljnje natjecanje. SeverinaTonči HuljićFilip Miletić Nika Turković odlučiti su da su oni najboljii kandidata - koji će se za titulu 'Superstara' boriti u emisijama uživo!

Ovako je to bilo u subotu sa tri faze recalla.

- Odaberite onaj dio pjesme gdje možete pokazati najbolje od sebe jer nakon minute više vas ne čujemo. Sada vas je ovdje 100. Na kraju dana će vas biti samo 40 - savjetovao je Tonči Huljić. Svatko je imao samo minutu da otpjeva najbolji dio pjesme koji mu paše.

Luka Veljković je prvi izašao pred žiri. Lora je bila iduća. 

- Kad je obitelj uz mene malo je bolje - rekla je Lora, koja je pjevala Terezin hit 'Posljednja i prva ljubavi'. 

Toni je pjevao od Frank Sinatre 'That's life'.

- Hvala - zahvalio mu se Tonči. 

Toni Perusco,  Luka Veljković i Andrea Jelonjić nastupali su u prvoj skupini i osigurali su svoj prolaz dalje u top 40. 

- Za vas ova noć ima happy end - rekao je Tonči.

Žira bira natjecatelje iz druge skupine.

- Bilo nam je teško - rekla je Nika, pa prozvala pet kandidata koji nisu prošli dalje. Ostalo je još 33 slobodnih mjesta.

Zvonimir, Laura, Nina, Ivan, vi idete dalje - rekao je Tonči.

Mia, Semir, Ivan Vidović, Valentina, Lana idu dalje. Ostala su 23 slobodna mjesta.

Vito, Nika, Leona, Anamarija Mikić, Nataša Đurić, zadnji red i vas četvero idete dalje - poručila je Nika. Ostalo je još 19 mjesta. 

U novoj grupi prošli su dalje Veronika Kovač, Viktor Hmazin, Bruno Barešić, Lana Mandarić, Dora Mandić i Luka Tomić. Dalje su prošli još Natalija i Hana. Žiri često prozove kandidate te poruči onima koji nisu prozvani da su baš oni prošli. Ostala su još četiri slobodna mjesta. Vanesa Kralj je prošla dalje. Ostala su dva slobodna mjesta. 

- Kao da gledam Đokovića da repa - rekao je Tonči kandidatu Goranu Tomiću.

- Natjecatelj koji prolazi dalje čije Ema Durić. Zadnji natjecatelj je Matea Jagar. Hvala vam svima, ne odustajte od svojih snova. Nastavite svojim putem - poručila je Severina.  U drugu fazu recalla prošlo je 40 kandidata.

Novi zadatak se nalazi na ploči. Kandidati su brzo otrčali do ploče i stavili svoje ime kraj pjesme koju žele pjevati. 

- Bilo je puno naguravanja - kažu natjecatelji. 

Grupa se raspala pred žirijem! Severina je natjecateljici Hani ponudila bocu vode da se smiri
Grupa se raspala pred žirijem! Severina je natjecateljici Hani ponudila bocu vode da se smiri

Kandidati su podijeljeni u 10 grupa. Moraju pokazati jesu li timski igrači. Tijekom drugog dijela recalla, 40 kandidata podijeljeno je u grupe u kojima su morali pokazati timski rad i usklađenost u pjesmama za koje su se sami izborili. "Ovo je survivor trenutak, dobili su sinoć pjesme koje trebaju izvesti danas. Ocjenjujemo i taj njihov nagon za preživljavanje", objasnio je Filip Miletić. 

Prva grupa '4 You' imala je zadatak izvesti 'Don't Let Go' grupe En Vogue.

Vokalni mentor Dino Antonić otkrio je da djevojke pjesmu prije izvođenja nisu nikada čule. Nakon što su djevojke izašle pred žiri, uslijedio je prvotni raspad nakon kojeg je Hana Ivković na rubu suza od Severine dobila vodu kako bi se smirila.

- Nema veze sve je u redu. Izvježbajte i dođite zadnje - rekla je Severina.

Nakon razgovora s žirijem, grupa '4 You' je otišla na ponovno uvježbavanje pjesme.

"Cure su se preplašile, treba imati utakmica da se nosimo sa stresom", rekao je Antonić i s djevojkama nastavio raditi do ponovnog pokušaja na audiciji.

Druga grupa 'Five Directions' samopouzdano je stigla pred žiri 'Superstara'. Pred Severinom, Tončijem, Nikom i Filipom izveli su hit 'Story of my Life' grupe One Direction. Pred žiri su stigli i s malom koreografijom, a silan trud ekipi se isplatio! Severina se rasplakala, a oduševljen je bio i Filip. "Kada se bira blockbuster sa superherojima, ovako se biraju likovi", komentirao je producent. "Rasplakali ste mi Seve, Nika zamalo", dodao je. "Ja sam sretna kad vidim ovako mlade ljude koji vole to što rade i koji to rade sa srcem. Vaše energije su me podsjetile da je ovo najljepši posao na svijetu i hvala vam", otkrila je Severina. Nika Turković sjajnoj grupi je priopćila da su baš svi prošli - Anatalia Filmone, Mia Ribić, Ivan Vidović, Luka Veljković i Dino Miklaužić. Bruno im se pridružio.

Petar Šegedin ide dalje.

Lana Rubelj i Lana Mandarić isto prolaze dalje.

Eva nije prošla dalje.

Grupa Yugo Trouble nastupila je iduća.

- Stefani i Amaro prošli ste - rekla je Severina. Andrea je jedina iz svoje grupe prošla dalje. 

Nakon pauze, pred žiri se vratila i grupa '4 You'. "Od svih vas je ova pjesma najviše legla Hani. Želim vas pohvaliti jer ste se vratile, niste se dale do kraja, to se cijeni, stvari se tako vrate", otkrila je Nika. Hana Ivković je u konačnici i izborila daljnje natjecanje.

- Hana ide dalje. Sad kad ćeš plakati neka to budu suze radosnice - rekao je Tonči. 

Grupni dio natjecanja izdvojio je 19 najboljih!

Treća i posljednja faza recalla pred kandidate je donijela najteži izazov. Solo izvedbama morali su se boriti za prolazak u emisije uživo.

Pred žiri je prvi stigao Marino Jakobić koji je izveo 'Stine' Olivera Dragojevića. "Bravo Marino, imaš lijepu farbu, rašpu i lijepo nosiš svaku pjesmu. Profesionalan si i nisam ništa manje ni očekivala", poručila je Nika.

Uslijedio je nastup Vanesse Kralj koja je izvela 'It's Man's Man's World' Jamesa Browna.

"Vrlo mudar izbor pjesme, odlična interpretacija i pokret, sve je bilo svedeno", pohvalio je Vanessu Tonči. "Jedna od najljepših pjesama ikad napisanih", dodao je Filip. "Potpuno si mi zaokupila pažnju", zaključila je Severina.

Pred žiri je potom stigla i Andrea Jelonjić, koja je tijekom audicije oduševila Tončija.

Ovoga puta izvela je 'Million Reasons' Lady Gage. " Stalno se smije. Tvoj osmijeh zaslužuje mjesto na kojem jesi. Nije bilo nikakvih nepotrebnih tonova, svela si to na svoju mjeru, na pjesmu i dovela je vjerodostojno - i više od toga", komentirao je Tonči. "Sve te ljepše čuti i nadam se da će toga biti što više", dodala je Nika.

Toni Perusco oduševio je na audiciji žiri, a isto je roker iz Labina učinio i u posljednjoj fazi recalla. Izveo je 'Back to Black' Amy Winehouse. "Opravdao si povjerenje, ukrao si pjesmu, prisvojio", pohvalio ga je Tonči.

"Gledala sam koliko si svoj, uzeo si je na svoj način, hvala ti", dodala je Severina. Pohvalio ga je i Filip te rekao da je ova izvedba najbolje njegovo izvođenje dosad.

Zagrepčanin Viktor Habazin izveo je 'Teške boje' Gorana Bare & Majki. "Opet si to junački iznio, trudio si se i meni je to bilo korektno", komentirala je Severina nakon Viktorove izvedbe. "Mislim da si tu zato što si to zavrijedio", dodala je Nika.

Zlatni glas s Korčule - Petar Šegedin, stigao je pred žiri i u zadnjoj fazi recalla izveo 'More snova' Tedija Spalata. "Pohvale, ti si jedan klasičan tenor, ljudi vole takav tip vokala", rekao je Tonči. "Bilo je fantastično, uživala sam", rekla je Severina.

- Pričao sam s Bogom između strofa i refrena da bi ma snage za dalje - rekao je natjecatelj. 

- Znači Bog postoji - dodao je Filip.

Hana Ivković u posljednjem krugu izvela je 'Neko nije' Ilme Karahmet. "Nježno, lijepo, precizno, čisto, blistavo, bravo", pohvalio je Hanu Filip. "Iskreno, meni je ovo bilo najbolje dosad, bravo", dodala je Nika. "Bilo je s ukusom otpjevano, treba znati", zaključila je Severina o Haninom nastupu.

Sjajnim izvedbama istaknuli su se i David Amaro, Luka Veljković, Mia Ribić, Anatalia Filmone, Lana Mandarić te Ivan Vidović. 

Severina se rasplakala jer Erika nije prošla dalje. 'Ovo je jako teško', rekla je.

Tonči je pitao Viktora isplati li se biti džentlmen. Viktor je odgovorio da i tako pustio Andreu Jelonjić dalje.

Hana Ivković, Anatalia Filmone, Mia Ribić, Lana Mandarić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Toni Perusco, Dino Miklaužić, Petar Šegedin, Ivan Vidović, Luka Veljković i David Amaro izborili su se za daljnje natjecanje u 'Superstaru'.

Dirljivim riječima najboljima se na kraju obratio Tonči Huljić. "Hvala vam što ste prošli ovu igru živaca koja ni nama nije jednostavna, ali evo, ovaj dio obitelji ide dalje. Bit će nam sve teže i vama će biti sve teže. Samo gledajte pozitivno na život, na svoj talent i budite uporni. Budite životinjski uporni u svemu što radite u životu, slijedite svoj san, svoj trenutak i nemojte se prestati boriti nikad. Nikad! Nema odustajanja", zaključio je Huljić ekipi koja ide u emisije uživo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Pobjeda u Superstaru Adamu je promijenila život: 'Bojao sam se da se ne osramotim na TV-u'
SLOVAČKA ZVIJEZDA

Pobjeda u Superstaru Adamu je promijenila život: 'Bojao sam se da se ne osramotim na TV-u'

Do kraja travnja otvorene su i prijave za hrvatsku verziju Superstara, koji će se prikazivati na RTL Televiziji, a pobjednik ili pobjednica showa osim ove laskave titule osvajaju i nagradu od 50.000 eura!

Zgodan, talentiran i uspješan: 'Superstar mi je promijenio život, a sad želim na Eurosong!'
ADAM PAVLOVČIN

Zgodan, talentiran i uspješan: 'Superstar mi je promijenio život, a sad želim na Eurosong!'

Do kraja travnja otvorene su i prijave za hrvatsku verziju glazbenog showa Superstar, koji će se prikazivati na RTL Televiziji, a pobjednik showa osim ove laskave titule osvaja i nagradu od 50.000 eura!
Obožavate pjevati? Evo što trebate znati kod prijave u novi glazbeni show Superstar
POKAŽITE ŠTO ZNATE

Obožavate pjevati? Evo što trebate znati kod prijave u novi glazbeni show Superstar

Superstar Croatia novi je glazbeni show, a prijave na ovo glazbeno natjecanje su aktivne! Traži se pjevačka zvijezda koja želi pokazati svoj talent publici diljem regije, pobijediti i osvojiti nagradu od 50.000 eura!