Obavijesti

Show

Komentari 135

Seve u Kragujevcu "Himni Torcide" dodala Srpkinju

Seve u Kragujevcu "Himni Torcide" dodala Srpkinju
8

Hrvatska pjevačica oko tri sata je pjevala pred nekoliko tisuća oduševljenih fanova. Severinu je ponijela atmosfera te je pjevala i narodnu pjesmu

VIDEO

Severina je na koncertu u staroj tvornici oružja u Kragujevcu pred kraj nastupa tradicionalno pjesmom zahvalila članovima svog benda. Izvodeći koloplet hrvatskih pjesama poput “Da nije ljubavi”, “Beži, Jankec” te “Ništa kontra Splita”, Severina je pjevajući svoj poznati hit “Dalmatinka” na kraju pjesme dodala: “I Srbijanka”. Dalmatinka” je prije bila neslužbena himna Torcide. Publika u dvorani je bila oduševljena.
- Ako smo u Rijeci, onda pjeva 'Dalmatinka i Riječanka’, ako smo u Crnoj Gori, onda je 'Dalmatinka i Crnogorka’ itd. To je njezin način zahvale vjernoj publici - kazao je Sevin menadžer Tomica Petrović. Tijekom nastupa, nakon što je otpjevala “Prvu djevojku”, “Ante” i druge, Seve je zapjevala i “Zlatibore, pitaj Taru”. Ta se pjesma na internetu može naći u kolekciji četničkih pjesama. Era Ojdanić, prijatelj autora pjesme Slobodana Muline koju je napisao '80-ih, kaže da nije četnička nego regionalna ljubavna. Lani ju je Severina izvela na luksuznom otvorenju beogradskog Grand Casina.
- Kao što dok nastupa u Sloveniji, Severina otpjeva refren iz neke slovenske pjesme ili u Makedoniji iz neke makedonske narodne, tako je napravila i ovdje. Pjesma 'Zlatibore, pitaj Taru’ je srpska narodna pjesma - kazao je tada medijima Petrović.
Severina je nedavno izjavila kako je politika ne zanima nego ljudskost, a cijeli život pjeva o ljubavi. U Kragujevcu je pjevala puna tri sata. Kazala je da joj je žao što nema 60 godina i toliko pjesama da može na koncertu ostati i dulje. Bila je vidno dirnuta i raznježena. Severinu su obožavatelji obasipali ružama, na binu bacali kačkete te joj nakon koncerta osobno čestitali. Severina nerijetko odlazi u Srbiju. Obožava posjećivati nećakinju Miju, koja tamo živi. Pjevačica se u Beograd preselila na nekoliko mjeseci dok je dovršavala snimanje albuma “Zdravo, Marijo”. Navodno je boravila kod dobrog prijatelja Gorana Bregovića, a pričalo se kako tamo kupuje stan. Severina je sve to demantirala. U listopadu će prvi put zapjevati u beogradskoj Areni.

OPILA SE U BEOGRADU PRIJE PRVE PRIREDBE...
Severina (37) je alkohol prvi put probala kao djevojčica. Lani je u emisiji Milorada Bibića Mosora na splitskoj televiziji ispričala kako ne podnosi rum.
- Doputovala sam u Beograd na priredbu. Bilo je vruće, došla sam u hotel i ispila bocu Cole. Nakon nekoliko minuta počelo mi se vrtjeti. Rekli su mi da je u Coli bio rum - kazala je Seve, govoreći da će se tog dana u Srbiji uvijek sjećati. Severina u Beograd često odlazi jer joj tamo živi sestra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu