Obavijesti

Show

Komentari 104

Severina i Igor: Iako se vole, veza im neće dugo potrajati

Severina i Igor:  Iako se vole, veza im neće dugo potrajati
9

Ovo je zasad intenzivna veza. Igor prema Severini gaji iskrene emocije i čak razmišlja da bi bio s njom zauvijek. No okrenut će se karijeri, kaže Vera Čudina

VIDEO

Pjevačica i 15 godina mlađi nogometni menadžer u prijašnjim životima bili su ljubavnici, prijatelji i brat i sestra pa ih je jedno drugome privukla karma. Severina cijeli život traži ljubav, a u Igora se zaljubila. Rekla je to zagrebačka vidovnjakinja Mirela Marković. Severinu Vučković (43) je Igoru Kojiću (28) privukla njegova darežljivost i velikodušnost. 

Za nedavni rođendan obasuo ju je skupocjenim darovima, ali i navodno zaprosio. Njega je privukla njezina vesela narav. No problema će biti zato što oboje voli biti u središtu pozornosti. Pjevačica, smatra Marković, ima problema sa zajedničkim životom s partnerima jer ne zna živjeti udvoje i raditi kompromise i zato joj veze ne uspijevaju. Marković zaključuje da ni brak nije isključen kao ni djeca, ali to neće potrajati. Srpski tarot majstor Vidoviti Milan kaže da ova veza neće potrajati jer Severina mora biti sa sedam muškaraca čije narodnosti počinju na slovo „S“ kako bi sa sebe skinula kletvu. Dosad je bila s Milanom Popovićem i s još dvojicom njegovih sunarodnjaka, tvrdi Vidoviti Milan, koji su javnosti ostali nepoznati. Jedan od njih mora biti političar. Dodaje da joj se Kojić svidio jer je dobar u krevetu i može izdržati cijelu noć seksajući se.

- Ona je njega privukla ljubavničkim iskustvom - kaže Vidoviti Milan. Spisateljica i parapsihologinja Vera Čudina ne vjeruje u opstanak njihove veze.

- Ovo je zasad intenzivna veza. Igor prema Severini gaji iskrene emocije i čak razmišlja da bi bio s njom zauvijek. No okrenut će se karijeri i inozemstvu i doći će do zasićenja – kaže Čudina. Seve je, kaže Čudina, opčinjena Igorovom vatrenošću i borbenošću.

- On je i osveta Milanu, kojeg je potisnula - zaključila je Čudina. Vučković i Kojić u vezi su od veljače ove godine. Upoznali su se nakon njezina koncerta u Beogradu. Nakon što je rekla da je Igor njezina nova ljubav, Kojić je spakirao kofere i otišao u Beč jer ne podnosi publicitet.

Vera Čudina prorekla je da će Seve ostaviti dečka Slavka Šajinovića kao i da se neće udati za Milana Popovića.

- Brak između Severine i Popovića ne bi uspio, iako je galantan, uglađen, emotivan i ženama bi sve dao, ali bi ih i prevario – kazala je Vera Čudina.

Mirela Marković prorekla je da će Seve i Milan Popović (49) prekinuti čim su započeli vezu potkraj 2010.

- Njihova veza je karmička, bili su ljubavnici u prijašnjim životima, ali Seve ima problema s partnerima pa to neće funkcionirati – rekla je tada zagrebačka vidovnjakinja.

Vidoviti Milan prorekao je da će ljubav Seve i Milana potrajati samo nekoliko godina. Pogodio je jer su Seve i Popović zajedno bili tri godine. Vidoviti Milan rekao je da je to bila samo ljubav iz interesa, odnosno da je Seve tada samo tražila bogatog dečka koji bi je financirao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu