Obavijesti

Show

Komentari 89

Severina i Milan pred sudnicom se nisu pozdravili niti pogledali

Severina i Milan pred sudnicom se nisu pozdravili niti pogledali
9

Milan Popović želi da Aleksandar živi s njim i da Severina za sina plaća 3500 kuna alimentacije, kao i da dječaka pjevačica viđa svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje

VIDEO

Severina Kojić (44) i Milan Popović (51) susreli su se na sudu nakon godinu i pol dana.

Revni srpski milijarder dosad je redovito dolazio na ročišta, dok je pjevačica izbjegavala susret s njim, sve do jučer. Morala je doći na saslušanje.

U ovom sporu na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu Popović traži da njihov sin Aleksandar (4) živi s njim, traži i da Severina plaća 3500 kuna alimentacije, kao i da dječaka pjevačica viđa svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Popović je na ročište došao 15 minuta ranije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:22

Ipak ih nisu saslušali

Bio je u pratnji odvjetnice Eleonore Katić. Severinu je na sud dovezao menadžer Tomislav Petrović. S pjevačicom je bio i suprug Igor Kojić (29), koji ju je poljubio za sreću, a onda su se on i Petrović odvezli. Dok je na ulazu čekala da joj pregledaju torbicu i prođe kroz rendgen, Severinu su, čim je skinula sunčane naočale, građani i odvjetnici odmah prepoznali i pitali se što pjevačica radi na sudu. Popović i Severina sjeli su ispred sudnice jedno nasuprot drugoga.

Okružili su se odvjetnicima i nisu se ni pogledali. Koncentrirano su čekali početak ročišta. Oboje su bili dobro raspoloženi. Ročište je trajalo sat vremena, a ispred sudnice opet je stajao pravosudni policajac. Kako doznajemo, sutkinja je navodno odgodila saslušanje zbog podizanja kaznene prijave protiv Popovića.

Postupak je inicirao Odjel kriminalističke policije u Zagrebu zbog prijave da je pokušao oduzeti dijete, kao i zbog postupka oduzimanja boravišta Popovića. Podsjetimo, Severina je nedavno Popovića prijavila policiji jer joj nije vratio dijete prema sudskom dogovoru. Tad je tvrdila da deset dana nije znala gdje joj je sin.

- Naše dijete nije odvela u vrtić već mjesec dana. Na moje SMS-ove ne odgovara. Kad sam povezao više činjenica, shvatio sam da je majka našeg sina jednostavno nestala - rekao je Popović ispred zagrebačke policije. Milan je rekao da je dijete zadržao jer ga ne želi predati dadilji, baki ili mužu pjevačice. Severina ga ne želi vidjeti i zato se ne želi pojaviti kad dolazi s Aleksandrom u njezin dom. Milijarder je Severini uzvratio prijavom o zanemarivanju djeteta.

Otišli u različite kafiće

Policiji je rekao da dječak nije bio u stabilnom zdravstvenom stanju kad ga je preuzeo od majke, iako ga je obavijestila da je dječak bolestan. S jučerašnjeg ročišta Severina i Popović izašli su dobre volje.

Otišli su na piće s odvjetnicima iza zgrade suda, ali ne u iste kafiće. Severini se opet pridružio Igor, koji ju je zagrlio, a ona se nasmijala. Pjevačica i milijarder na sudu se bore za sina gotovo četiri godine. Dijele skrbništvo, a Popović plaća 15.000 kuna alimentacije.

Modni dvoboj: Tko ima ljepšu i skuplju torbicu

Iako je ročište bilo u 9 sati, Severina je pomno natapirala kosu. Pjevačica se na sud uvijek trudi doći skockana od glave do pete. Nagađa se da joj je frizer došao kući kako bi je uredio za sud.

I zadnji put kad je bila s Milanom na sudu, prije tri i pol godine, imala je decentnu haljinu u crno-bež kombinaciji. Jučer se odlučila za crno-bijelu kombinaciju. Uz haljinu je odjenula smeđi kaput s leopard podstavom. Iako je temperatura bila oko nula stupnjeva Celzijevih, Splićanka je nosila mrežaste čarape.

Uz njih je obula crvene štikle s visokom potpeticom, a najupečatljivija je bila torbica Gucci od 24.500 kuna, koju posljednjih dana često nosi. Taj model Dionysus ima dvostruku metalnu kopču s ručkom od bambusa, a ukrašena je lavljim glavama.

Takvu torbicu nosile su i Beyonce, bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović, kao i Ljupka Gojić Mikić. Skupocjenu torbicu nosio je i suprug pjevačice Igor Kojić. Bivši nogometaš i sportski menadžer odlučio se za mušku ručnu torbu Louis Vuitton čija je cijena 8750 kuna. Ukupna vrijednost torbica bračnog para Kojić iznosi 33.250 kuna. Osim skupocjene torbice, Kojiću se na ruci isticao i veliki zlatni pečatnjak.

Bračni par Kojić nedavno se vratio iz Amerike gdje su bili kod Igorove sestre Nataše (32), koja ondje pjeva i glumi. S puta se na ročište na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu vratio i Milan Popović, koji je deset dana sa sinom Aleksandrom bio na Maldivima.

Srpski milijarder s dječakom je trebao ostati tjedan dana, no zamolio je Severinu da ostane nekoliko dana dulje, što mu je, kako je nedavno rekla policiji u Beogradu, ona dopustila. Tamo je davala iskaz zbog fotografija dječaka na društvenoj mreži po Popovićevoj kaznenoj prijavi. Rekla je da ona i srpski milijarder razgovaraju uglavnom mailom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin