Obavijesti

Show

Komentari 52

Severina na pozornici pala na guzu: Malo sam kičmu natukla

Severina na pozornici pala na guzu: Malo sam kičmu natukla
1

Nespretna pjevačica je tijekom nastupa u Vrnjačkoj Banji zapela o reflektor i spotaknula se. Tijekom karijere više puta je padala i ozljeđivala se

Severina Kojić (49) skakala je po pozornici u Vrnjačkoj Banji, kad je zapela o reflektor i pala na guzu. Pjevačici su odmah u pomoć priskočili basist i prateća pjevačica, koji su joj pomogli da se digne na noge, nakon čega je nastavila pjevati uz osmijeh kao da se ništa nije dogodilo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

- Završio je koncert, bilo je fantastično, malo sam natukla kičmu, ali vridilo je! - poručila je Seve u videu pada koji je objavila na svojoj društvenoj mreži i dodala: “Vridilo je... Zbog vas 20.000 pod kišobranima. Hvala, Vrnjačka Banja...”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

U komentarima su se nizale poruke podrške. “Kraljice”, “nitko ne pada kao ti”, samo neki su od komentara Sevinih obožavatelja. Inače, Severini ovo nije prvi put da je pala na bini.

Severina s ruke skinula vjenčani prsten, Igor se s ekipom provodi po Mostaru i nema ga na vidiku
Severina s ruke skinula vjenčani prsten, Igor se s ekipom provodi po Mostaru i nema ga na vidiku

Prije 11 godina isto je skakala na bini u visokim čizmama od 12 cm, kad joj je puknuo meniskus pa joj je nastradao prednji križni ligament. Tad je ozlijedila koljeno i ostalih sat vremena koncerta pjevala sjedeći. Na operaciju prednjeg križnog ligamenta i hrskavice otišla je 2014. godine kod svoje dobre prijateljice, dr. Nataše Desnice, s kojom u zadnje vrijeme provodi ljetovanja. Seve je tad tjednima nosila štake koje su, naravno, bile specijalne. Jedne joj je dizajnirao Marko Mitanovski, a druge Majda Postružin. Potonje su štake bile izrađene od čipke, metalnih zlatnih detalja i oko 2500 kristala Swarovski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Nosila je Seve i štake s dizajnom Aleksandre Dojčinović i Matije Vuice. Osim Seve, i njen bivši zaručnik Slavko Šajinović bio je sklon ozljeđivanju noge. Zbog ozljede noge nije je mogao zaprositi na koljenima. Tad je bio na štakama. Godine 2009. su Seve i Slavko nedjeljni dan proveli šetajući po uvali Ovčice u Splitu. Skačući po stijenama Slavko je uganuo nogu. U bolnicu su ga odnijeli na nosilima.

Željko Hladika/24sata