Obavijesti

Show

Komentari 31

Severina najavila novi album 'Sorry' i turneju provokativnim fotkama u čarapama i bodiju

Severina najavila novi album 'Sorry'  i turneju provokativnim fotkama u čarapama i bodiju
6

Prve dvije pjesme, naziva 'Sorry' i 'Metak', koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja.

VIDEO

Severina (51) je najavila novi album 'Sorry', koji će premijerno predstaviti pet novih spotova na YouTube-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Severina se spotaknula i pala na pozornici dok je pjevala 00:48

Bit će joj ovo trinaesti po redu. Prve dvije pjesme, naziva 'Sorry' i 'Metak', koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja. Tjedan dana poslije, na redu su izlasci pjesama 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV te 'Pravda za ljubav', a potom i 'Sto stepeni' feat. KIMMV i Filip Miletić.

Posljednju pjesmu i spot 'Woodoo riba', Severina će objaviti u rujnu, a paralelno s njom će izaći i pjesme na vinilu i CD-u. Ovo ujedno predstavlja prvi dio albuma, koji se na nalazi na 'A strani', a na njemu će se nalaziti još dva singla, koja su već objavljena – 'Vjerujem u Boga' i 'Fališ mi' koja se već približava brojci od 70 milijuna YouTube pregleda.

 Drugi dio albuma, odnosno 'B strana' bit će objavljen na jesen / zimu, kada će paralelno biti objavljen i ukupno četvrti Severinin DVD, s turneje 'The Magic Tour'.

Splitska pjevačica otkrila je kako se neizmjerno raduje novom albumu, ali i petoj regionalnoj turneji na koju će krenuti po Arenama.

Najavu novog albuma prate i provokativne fotografije na kojima je Splićanka pokazala zavidnu liniju u čarapama i nekoliko seksi bodija.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.