Obavijesti

Show

Komentari 18

Seve zaštitno lice Skeyndora: Peglam bore bez injekcija...

Seve zaštitno lice Skeyndora: Peglam bore bez injekcija...
10

Pjevačici hijaluronsku kiselinu unose elektrodama, a jedan tretman stoji 550 kuna. Severina vježba od svoje 20. godine. Zadnjih godina vježbala je s osobnim trenerom

VIDEO

U zagrebačkom fitness i spa centru Severina Vučković (38) predstavila je kozmetičke proizvode španjolske marke čije je zaštitno lice. Kremu je otkrila prije dvije godine u Barceloni. Ostala je bez svoje pa je kupila prvu koju su joj ponudili. Linija Corrective koju pjevačica koristi služi korekciji i prevenciji mimičkih bora, a bazira se na kombinaciji sintetizirana zmijskog otrova i hijaluronske kiseline. Linija se sastoji od četiri kreme. Ona za 'peglanje' bora oko usana stoji 260, krema protiv bora lica 560, protiv bora oko očiju 320, a serum za ublažavanje bora 490 kuna. Severina na tretmane mezoterapije, u kojima se hijaluronska kiselina u lice umjesto injekcijama unosi elektrodama, ide zadnja dva mjeseca. Tretman traje sat vremena, a stoji 550 kuna.

Ide na šest tretmana jednom na tjedan

Kako bi joj se bore smanjile, Severina ide na šest tretmana jednom na tjedan. Poslije tih tretmana odlazi svakih mjesec dana kozmetičarki.Govorilo se kako si je pjevačica u čelo ubrizgavala botoks, a usne povećala silikonima, koje je navodno poslije izvadila. No to Severina nikad nije htjela priznati. Nos je operirala čak dvaput, a pravdavala se kako je to napravila zbog devijacije septuma. Šuška se da je podignula i kapke.

Probala sve: Teretanu, anticelulitne tretmane

Severina je zadnjih nekoliko godina vježbala s osobnim trenerom. U teretanu u Sheratonu dolazila je svaki drugi dan. Trening bi započela trčanjem na traci s koje nije silazila čak sat vremena. Potom bi prešla na utege. Čučnjeve koji oblikuju noge i guzu radila je s težinom od 40 kilograma. Znala ih je napraviti sto.

- Više ne radim vježbe na spravama. Bolji su mi rezultati, ne bole me kralježnica, leđa i vrat jer radim sklekove, čučnjeve bez utega, trbušnjake i puno koristim pilates loptu - rekla nam je pjevačica.

Bivši menadžer Zrinko Tutić rekao je kako je na početku karijere bila u fizičkoj spremi poput nogometaša. Severina vježba od 20. godine. Probala je i anticelulitne tretmane.

- Prvi savjet dobila sam od Lepe Smoje: ‘Na pozornici uvijek budi u hulahopkama jer noga izgleda bolje’. Sve do 1997., čak i ljeti, nastupala sam u tim čarapama - rekla je Seve.

'Sanja Duggan izgleda poput voštane figure'

Znatno povećane grudi, sužen nos bez kvržice koju je imala prije, napumpane usnice i vjerojatno jagodice, oči koje imaju mačkastiji izgled nego prije, komentirao je Sanju Duggan (38) stručnjak. Njena prijateljica rekla je da izgleda kao voštana figura.

Nini Morić od hijaluronske 'bubre' obrazi

Opipajte mi obraze, prirodni su, govorila je manekenka prije dvije godine u Opatiji. Nina Morić (34) stavlja hijaluronsku kiselinu koju imamo u tijelu. Ta kiselina na sebe veže vodu, čime se dobiva volumen usana, ističu jagodice, ravnaju bore brade i obraza.

Probala botoks, no ne želi biti kao N. Kidman

Indira Vladić Mujkić (37) prošle godine je rekla kako stavlja male doze botoksa. Pjevačica Colonije dodala je kako neće pretjerivati s ravnanjem bora jer ne želi izgledati poput Nicole Kidman, koja je podsjeća na voštanu figuru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu