Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Severina piše nove pjesme, a P. Grašo snima u Americi

Kako bi se odužili svojim obožavateljima, naše zvijezde počinju ulagati u sebe. Severina će tako opet pisati pjesme, a Karan se 'baca' na mjuzikle

Miranda Čikotić
Foto: Miranda Čikotić
5 komentara

Goran Bregović (59) je Severini (37) pisao pjesme za album 'Zdravo Marijo'. Brega ju je sada 'ucijenio' kako neće napisati ni jednu pjesmu za njezin novi album dok ona nešto ne napiše. Pjevačici pisanje nije strano. Na nagovor pokojnog Đorđa Novkovića napisala je neke svoje velike hitove 'Prijateljice', 'Pogled ispod obrva' i 'Mili moj'. Pjevačica je za Večernji list otkrila kako ima neke ideje za album, ali je prelijena, pa još nije ništa konkretno napisala. Dok Seve traži inspiraciju, Goran Karan (45) se 'bacio' na mjuzikle. On je zajedno s Nenadom Ninčevićem napisao 'Našu bijelu štoriju' čija će premijera biti u lipnju, na 50. obljetnici Splitskog festivala. U mjuziklu će pjevati Severina, Vinko Coce, Tedi Spalato i ostali splitski glazbenici.

GRAŠO U AMERICI SNIMA ALBUM
Nakon pet godina pauze, Petar Grašo (33) će u Americi završiti svoj novi album pa ide na turneju, no o inozemnoj karijeri ne razmišlja. Splitski pjevač kaže kako je red da uloži u sebe i tako se oduži svim ljudima koji slušaju i kupuju njegove albume.

Naši partneri pišu
Message