Obavijesti

Show

Komentari 21

Severina pokazala što je na Dan žena dobila od bivšeg: 'Krasna čestitka, to mora da je ljubav'

Severina pokazala što je na Dan žena dobila od bivšeg: 'Krasna čestitka, to mora da je ljubav'

Osim s bivšim partnerom Milanom Popovićem, Seve i uoči rođendana, krajem ožujka ima zakazano ročište na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu sa sutkinjom Lucijom Lasić koja od nje traži naknadu štete u iznosu od 20.000 kuna zbog povrede prava osobnosti

VIDEO

Tek što se vratila u Zagreb s Maldiva za Severinu Vučković (49) uslijedio je hladan tuš. Na Dan žena dočekao ju je poziv za sud. Pjevačicu i njenog sad već bivšeg odvjetnika Darija Budimira tužio je njen bivši partner Milan Popović, a ročište je zakazano baš za njen 50. rođendan. Severina 21. travnja mora na zagrebački Kazneni sud.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Seve ponovo u društvu bivšeg suradnika i prijatelja Softića: Oprostio joj aferu 'crna svijeća' VIDEO

- Kakva krasna čestitka za Dan žena... Zovu me za rođendan, predivno. Rekao bi čovjek da pravna država funkcionira. Prezime su pogriješili, ovakvih imam preko 100. To mora da je ljubav. Sretan vam Dan žena - napisala je Seve na svom Instagramu objavivši poziv za sud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Seve se naime netom vratila iz Beograda zbog čega je morala u samoizolaciju, a tamburaše pod prozor navodno joj je poslao menadžer. Nije bilo poznato koji od dvojice s kojima je surađivala jer godinu prije zahladila je odnose s dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, a onda i s Alenom Ključeom. U svakom slučaju, s Tomicom je danas opet u ljubavi, točnije otkako je zahladila odnos s tadašnjim suprugom Igorom Kojićem, od kojeg se u konačnici i rastala prošlo ljeto.

storyeditor/2022-01-13/seve-igor-krv-1-090816.jpg

Pjevačica je, naime, u Beogradu uoči 48. rođendana boravila s Igorom kod njegove obitelji na Bežanijskoj kosi. Tad su se između Seve i Kojića, šuškalo se, povisile tenzije te je uslijed jedne od navodnih svađa pjevačica sjela u auto i krenula za Zagreb kad ju je ulovila beogradska policija kako krši policijski sat, zbog čega je platila i kaznu u iznosu od oko 3100 kuna.

Seve se zamaskirala, 'ulovili' je dok izlazi iz beogradskog kluba
Seve se zamaskirala, 'ulovili' je dok izlazi iz beogradskog kluba



Osim s bivšim partnerom Milanom Popovićem, Seve i uoči rođendana, krajem ožujka ima zakazano ročište na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu sa sutkinjom Lucijom Lasić koja od nje traži naknadu štete u iznosu od 20.000 kuna zbog povrede prava osobnosti. Naime, Seve je krajem 2019. na presici uoči početka njene posljednje turneje rekla: 'Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić'.

storyeditor/2022-03-06/275294927_1035863483810785_3985160715149143681_n.jpg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin