Show

Komentari 15

Severina promijenila stihove pjesme 'Mili moj': Provocirala bivšeg partnera s kojim se sudi?

Severina promijenila stihove pjesme 'Mili moj': Provocirala bivšeg partnera s kojim se sudi?

Mnogi su posumnjali da je stih bio upućen njezinom bivšem partneru Milanu Popoviću, s kojim je imala zakazano ročište na zagrebačkom sudu 22. svibnja. Na ročištu se nije pojavila jer je bila u Rimu...

Mili moj, kako nisi prije shvatio, ko mi je one silne tužbe na moju adresu poslao. A ti ko muška glupača, za njim si divno patio, pjevala je Severina (51) na nastupu u Srbiji izmijenjenu varijantu svog hita 'Mili moj'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mnogi su posumnjali da je stih bio upućen njezinom bivšem partneru Milanu Popoviću, s kojim je imala zakazano ročište na zagrebačkom sudu 22. svibnja. Prisjetimo se, Severina se na ročištu nije pojavila jer je bila na putu u Rim gdje je otišla na koncert svog idola, američkog pjevača Brucea Springsteena. Video pogledajte OVDJE

Zagreb: Severina na Comic Conu došla na promociju knjige Max Bunkera "U ime mafije"

Originalni stihovi pjesme glase: 'Mili moj, kako nisam prije shvatila, 'ko mi je one tajne šifre na mom putu pisao, ne, ja k'o glupača sam za drugim vidno patila'. 

Severina se zadnji put, koliko je poznato, na sudu pojavila početkom travnja zbog ročišta o optužbama za navodno nasilje u obitelji. U posljednjih mjesec i pol trebala se na sudu pojaviti i radi postupka s učiteljicom škole koju pohađa Severinin i Popovićev sin, u kojem učiteljica od pjevačice traži odštetu od malo manju od 10.000 eura, no to je ročište bilo odgođeno.

Severina je zaradila i kaznene prijave te prekršajne, zbog čega se pred tim sudovima brani od optužbi, a na građanskom sudu u Zagrebu redovna je posjetiteljica zbog mnogobrojnih postupaka koji se vode u borbi za skrbništvo nad maloljetnim djetetom između Vučković i Popovića.