Show

Komentari 84

Severina se cijepila i poručila: 'Večeras me ništa ne pitajte ...'

Severina se cijepila i poručila:  'Večeras me ništa ne pitajte ...'

Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila sliku kako prima cjepivo i zamolila je pratitelje da ništa ne komentiraju, a u hashtagove podsjetila na drugi krug lokalnih izbora

Pjevačica Severina Kojić (49) objavila je fotografiju kako prima svoju drugu dozu cjepiva. Na fotografiji se vidi da nosi ružičastu zaštitnu masku, šarenu majicu i žarko crvene hlače, a sjedi na bolničkom krevetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz fotografiju je dodala stihove iz pjesme 'Ne dirajte mi ravnicu' Miroslava Škore (58), a dodala je i 'Ni komentirati'. Naravno, njezini pratitelji ju nisu poslušali, pa su neki tim putem izrazili podršku, a drugi se požalili da su ovakve objave slavnih osoba dosadne.

Osim stihova, Severina je u opis dodala hashtagove: 'pfeizer', 'sude mi', 'može mi se' i 'možemo'. Ranije danas pozvala je maturante da se cijepe, nose maske i da izađu na izbore.

- Maturanti, molim vas, nosite maske i cijepite se da možemo ponovno ovako, da možemo ponovno na koncerte... Ja jesam, dvije doze - napisala je. U toj je objavi kao hashtagove dodala 'možemo' i 'moramo'.

Najčitaniji članci