Obavijesti

Show

Komentari 125

Severinin novi dečko, Milan Popović, počeo je kao taksist

Severinin novi dečko, Milan Popović, počeo je kao taksist
5

U Moskvi je imao popularni klub u kojem je večeri završavao s pjesmama Olivera i Novih fosila. Mamuran je kupio disko jer ga jednom pijanog nisu htjeli pustiti unutra

VIDEO

Milan Popović partner je Igora Altuškina, 66. najbogatijeg Rusa na Forbesovoj ljestvici 2009. godine. Altuškinov RMK treći je najveći proizvođač bakra u Rusiji, a Popović se bavi međunarodnom trgovinom. Altuškinovo poslovno carstvo prije krize procjenjivalo se na 9,5 milijardi kuna.

Popović je rođen u Vršcu u obitelji srednjeg staleža. Karijeru je započeo vozeći taksi u Švicarskoj, gdje mu je radio otac. U Švicarskoj se upoznao s brokerom. Pokazalo se da zna s novcem pa je završio u Kazahstanu. Ondje je sudjelovao u nekoliko kupnji tvrtki koje se bave aluminijem.

Milan Popović vlasnik je i nekoliko noćnih klubova te restorana. Govori se kako je prije nekoliko godina kupio noćni klub u Miamiju jer ga redari pijanog nisu htjeli pustiti unutra.

Sve provjerava kod vračare

- Ovdje više nitko od vas neće raditi - navodno je Milan zaprijetio i već drugi dan se vratio s ponudom za kupnju kluba koju vlasnik nije mogao odbiti. 

Govori se kako je imao klub u Moskvi u koji se ulazilo samo s članskom iskaznicom ili nakon što ste dokazali da posjedujete više od 50 milijuna dolara u nekretninama ili gotovini. Večeri je završavao hitovima Novih fosila i Olivera Dragojevića, uz Severinu najdražih hrvatskih izvođača. Sve poslovne, ali i privatne poteze provjeravao je sa srpskom vidovnjakinjom. Zbog nje je navodno kupio novi avion jer je stari, zaključila je vračara, imao lošu karmu. Za Severinu mu je navodno rekla da je prava žena za njega jer je starija od 35 godina i Bik je u horoskopu. Predvidjela im je svadbu u rujnu ove godine.

Milan je hrvatskoj pjevačici u Zagrebu kupio gitaru i bundu, a navodno i stan u Beogradu. Nikad ne daruje prstenje, osim ako se ne odluči zaručiti.

'Ostavio' jahtu u blizini Splita

'Kralj bakra' ima i 20-metarsku jahtu koja je trenutačno na vezu u marini Kaštela pokraj Splita, piše Slobodna Dalmacija. Prošlog je ljeta Popović krstario petnaestak dana, a društvo su mu, otkrilo je osoblje marine, pravile dvije hostese. Brod je star šest godina, u moru je od listopada, a trenutačno je na suhom, pokriven plastičnom ceradom. Luksuzno plovilo sunseeker nosi ime Koper koje je dobio po bakru. Ima nekoliko kabina i kupaonica i može postići brzinu od dvadesetak milja.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin