Obavijesti

Show

Komentari 77

Severinina sestra: Sramota, trebali su poruke i moju prijavu shvatiti kao prijetnju ubojstvom

Severinina sestra: Sramota, trebali su poruke i moju prijavu shvatiti kao prijetnju ubojstvom
4

Teško je svakoj obitelji u kojoj pojedinac dugo vremena konzumira razne opijate, a ne želi prihvatiti psihološku podršku i liječenje, tvrdi Severinina sestra Marijana Popović

Severinina (50) sestra Marijana Popović oglasila se za srpski Blic nakon sukoba sa sestrom.

- Jako sam loše zdravstveno i imam bolove od udaraca i povrede oštrim predmetom. Da su institucije moju prijavu i proslijeđene telefonske poruke shvatili kao prijetnju ubojstvom i izdali joj zabranu prilaska, do ovog ne bi došlo - tvrdi Marijana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Nadam se da će sada reagirati profesionalno i po zakonu, da posljedice ne budu gore. Sramotno je ovo i ispričavam se javnosti što doživljava i prolazi kroz ovakve vijesti - dodala je.

Milan Popović: 'Čuo sam se s Marijanom. Ovo što se dogodilo me ne iznenađuje, zgrožen sam'
Milan Popović: 'Čuo sam se s Marijanom. Ovo što se dogodilo me ne iznenađuje, zgrožen sam'

 Rekla je i da Severina 'koristi razne opijate'.

- Teško je svakoj užoj i široj obitelji u kojoj pojedinac dugo vremena konzumira razne opijate, a ne želi prihvatiti psihološku podršku i liječenje. Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere....nije normalno ponašanje - tvrdi.

Prozvala je i institucije.

- U više navrata dobivala sam prijeteće telefonske poruke od dotične na život, a koje sam uredno dostavila relevantnim ustanovama, a ovo sada je posljedica nemara istih ustanova. Centar za socijalni rad, Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske, javni tužitelj, DORH ništa nisu uradili... Sistem zaštite građana je napravio veliki propust - tvrdi.

 - Ovo nije bilo iz nehaja, već s namjerom. Jadna je država kad dopušta, da ovakva osoba javno djeluje, ima medijski prostor za neistine i manipulacije i daje primjer i poruku mladim naraštajima da biti bahat i upitnog psihičkog zdravlja uz konzumiranje dostupnih opijata možeš povrijediti... koga god i da za to ne snosiš posljedice. Užas je malo reći - kaže Marijana koja je slične optužbe na račun mlađe sestre iznijela i jučer.

Zagreb: Severina na Comic Conu došla na promociju knjige Max Bunkera "U ime mafije"

Podsjetimo, prema Severininom opisu događaja fizičke ozljede joj je nanijela Marijana, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, tvrde iz menadžmenta.

Više pročitajte OVDJE.