Show

Komentari 47

Sevi od benda na turneji ostali samo bubnjar i prateći vokal...

Sevi od benda na turneji ostali samo bubnjar i prateći vokal...

Prije 13 godina Seve je isto trebala nastupiti u Americi. Organizatori su tad rekli da je prodaja ulaznica podbacila zbog prijetnji od postavljanja bombe u dvoranama gdje je Sevka trebala nastupiti...

Severina Kojić (47) u rodni Split stigla je početkom tjedna i svaki dan je na probama za koncert u subotu u Spaladium Areni, kojim će započeti turneju 'Magic Tour'. Seve će nastupiti na pozornici u obliku dijamanta, a sam koncert bit će podijeljen u četiri čina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica zasad ne otkriva detalje, no poznato je da je na koncertu od starog benda s njom ostala samo prateća pjevačica Alenka Milano i bubnjar Damir Šomen. Seve ima i novog kostimografa za svoju turneju, Petera Movrina, nakon što joj je bivši stilist Petar Trbović otkazao suradnju zbog toga što se osjećao nedovoljno cijenjenim tijekom posljednjih mjeseci njihove suradnje.

Sevina posljednja turneja bila je ona američka prije dvije godine. Tad je nastupala u Chicagu i Las Vegasu. Seve je tad na turneju povela svoju kumu Andreu Čermak, s kojom je svojedobno bila u svađi.

Kako se šuškalo posvađale su se jer je Seve komentirala njena supruga Hrvoja Čermaka, a komentar pjevačice nije se svidio Andrei. Kasnije su zakopale ratne sjekire i mirile se na Oktoberfestu s kriglama piva u ruci.

Prije 13 godina Seve je isto trebala nastupiti u Americi. Organizatori su tad rekli da je prodaja ulaznica podbacila zbog prijetnji od postavljanja bombe u dvoranama gdje je Sevka trebala nastupiti. Severina je nadalje prije šest godina bila na turneji 'Dobrodošao u klub'.

Kako se pisalo Sevkinu turneju navodno je sufinancirao i njen tadašnji partner Milan Popović, koji ju je bio i tužio za 308.000 eura koliko je, tvrdio je, ulagao u njenu karijeru. No kasnije je od te tužbe odustao.

Severinina turneja 'Dobrodošao u klub' tad je bila jedna od najskupljih na Balkanu. Presvlačila se šest puta, a kostime joj je radio Marko Mitanovski, koji je surađivao s Lady Gagom. Severina je prije 11 godina bila i na turneji 'Zdravo Marijo'. Prethodno je istoimeni album promovirala u zagrebačkom restoranu odjevena kao mlada s krunicom oko vrata, a kum joj je bio Goran Bregović, koji se obukao kao svećenik.

Mladoženje nije bilo na vidiku. Seve tad nije znala izmoliti „Zdravo Marijo“ što je Bregu nasmijalo. Do turneje „Severgreen“ došlo je nakon objave istoimenog albuma čija se promocija čekala šest mjeseci jer se Seve bila povukla sa scene nakon što je njen privatni filmić dospio u javnost zbog čega je bila i u depresiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci