Show

Komentari 14

Shakira: 'Sinove nisam vidjela više od mjesec dana, teško je'

Shakira: 'Sinove nisam vidjela više od mjesec dana, teško je'

Naglasila je kako joj najviše pomaže suprug Gerard. 'Oboje smo jako uključeni u roditeljstvo i pokušavamo to odrađivati najbolje što možemo. Podržavamo se i obitelj nam puno pomaže', ispričala je pjevačica

Kolumbijska pjevačica i supruga španjolskog nogometaša Gerarda Piquea (32), Shakira (42) iznenadila je obožavatelje priznanjem u intervjuu za Viva magazin.

Otkrila je, naime, kako sinove Milana (6) i Sashu (4) nije vidjela više od mjesec dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ponekad je vrlo teško kad ne možete vidjeti svoje sinove mjesec ili čak više. To je izrazito teško. Ali, onda se u tim situacijama međusobno zovemo FaceTimeom, pa tako održavamo stalnu komunikaciju, što u konačnici i pomaže - objasnila je i dodatno objasnila kako zbog svojih poslovnih obaveza i nastupa ima užurban tempo.

Naglasila je kako joj u svemu najviše pomaže suprug Gerard s kojim je u braku osam godina.

 - Nemamo pismeni dogovor oko zadataka i dužnosti, ali smo oboje jako uključeni u roditeljstvo i pokušavamo to odrađivati najbolje što možemo. Podržavamo se i obitelj nam puno pomaže - ispričala je Shakira.

Shakira i Gerarda upoznali su se u Madridu, 2010. godine, i to na snimanju spota 'Waka, waka' prije samog početka Svjetskog nogometnog prvenstva. Između njih je odmah 'kliknulo', a ubrzo nakon toga započeli su i ljubavnu vezu. Iako nisu među onim slavnim parovima koji vezu često plasiraju u medije, Pique oduvijek rado govori kad ga mediji pitaju o Shakiri. 

- Ona uistinu jest žena mog života. Znao sam to čim sam je prvi put ugledao, ona je ona prava - često ističe bivši španjolski reprezentativac.  Iako se često nagađalo da su se zaručili i planiraju vjenčanje, još uvijek nisu odlučili 'stati pred oltar'.

Osim obiteljskih problema prošle godine u prosincu protiv pjevačice je podnesena tužba da nije podmirila svoje porezne obaveze.

Fussball International  FIFA Ballon d Or 2011: Gerard Pique (re, Barca) und Freundin  Shakira (Kolumbien)

U lipnju se pojavila na sudu u Španjolskoj kako bi odgovarala na optužbe za utaju poreza, a tužitelji su tada rekli kako pjevačica nije platila 14,5 milijuna eura (oko 108 milijuna kuna) poreza na dobit, što je zaradila između 2012. i 2014. godine.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

Najčitaniji članci