Show

Komentari 16

Shaq će partijati na Zrću, a u Belgiji je pojavom 'ukrao' show

Shaq će partijati na Zrću, a u Belgiji je pojavom 'ukrao' show

Umirovljeni košarkaš snimljen je kako pleše u prvom redu uz ogradu popularnog Tomorrowland festivala u Belgiji te je privukao pažnju publike. Kaže da mu je kod glazbe bitan nalet adrenalina

Umirovljena košarkaška legenda Shaquille O'Neal (47) sletjela je u popodnevnim satima nedjelje u Zadar, a dan kasnije nastupit će na Zrću, u Noa Beach Clubu. Nakon što se umirovio, Shaq radi kao sportski komentator, ali obožava glazbu te gradi DJ karijeru. U zračnoj luci je dijelio autograme i fotografirao se s fanovima, dobro raspoložen pred nastup. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Dobrog raspoloženja Shaqu nije nedostajalo ni na nedavnom festivalu Tomorrowland u Belgiji. Osvanuo je bivši NBA centar na Twitteru u snimci jednog od njegovih provoda. Snimljen je kako pleše u prvom redu uz ogradu popularnog festivala, a snimke su oduševile mnogobrojne korisnike i obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je najbolji video koji sam vidio u 2019. godini - samo je jedan od komentara obožavatelja ispod objavljenog videa.

Nakon što je mnogima u publici zaklonio pogled, bivši igrač NBA lige premjestio se u mosh pit te tamo uživao s ostalim partijanerima. 

-  Zamisli da vidiš Shaqa u mosh pitu i samo prihvatiš da ćeš umrijeti - dodali su obožavatelji.

Legendarni košarkaš nakon odlaska u igračku mirovinu bavi se raznim poslovima, a iako je najpoznatiji po svojem komentatorskom poslu na TNT televiziji, u slobodno vrijeme Shaquille se bavi i glazbom, a njegovo umjetničko ime je DJ Diesel. Naime, DJ Diesel je i najveći DJ na svijetu - ima 216 centimetara i 147 kilograma!

- Volim festivale, a moji setovi su najviše trap, hip hop i dubstep. Meni je bitan nalet adrenalina kod publike. Kad ideš na festivale, oni su tu samo da vide izvrstan nastup. Ja im zato dajem izvrsnu muziku, na način na koji ja spajam sve to skupa - kaže Shaquille.

youtube

Surađivao je i s legendarnim reperom Biggijem Smallsom, poznatim kao The Notorious B.I.G.

- Ljudi misle da sam ja nekakav celebrity DJ, ali ja se glazbom bavim još od 1986. godine - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Najčitaniji članci