Show

Komentari 2

Sharon Stone o plaći za ulogu u 'Sirovim strastima': 'Nisam si mogla kupiti haljinu za Oscare'

Sharon Stone o plaći za ulogu u 'Sirovim strastima': 'Nisam si mogla kupiti haljinu za Oscare'

Glumica se otvorila o tome kako, iako ju je film učinio slavnom, je njezin honorar za isti bio je slab. Među slavnima bila je 'siromašna', a nije se znala ni nositi s ljudima koji su je odjednom prepoznavali na ulici...

Tijekom intervjua za radio emisiju 'Q with Tom Power' CBC-a, glumica Sharon Stone (63) otvoreno je progovorila o problemima s kojima se susrela nakon snimanja filma 'Sirove strasti'. Opisala je da je nakon filma bila u 'limbu'. S jedne strane, preko noći postala je zvijezda, ali s druge strane nije imala novaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Stone nije otkrila koliko točno je zaradila od filma, ali je najbolja pretpostavka otprilike 500.000 dolara. Dok bi nekima to bilo pravo bogatstvo, u usporedbi s 14 milijuna dolara koje je za glavnu mušku ulogu u istom filmu dobio Michael Douglas (73), Sharon nije bila oduševljena. Glumica također tvrdi da je Douglas dobio i postotak zarade filma, a ona ne.

- Nisam zaradila dovoljno novaca ni da kupim haljinu za dodjelu Oscara - priznala je glumica.

66th Cannes Film Festival - amfAR Gala

Također je ispričala kako joj je bilo neobično odjednom biti slavna. Tvrdi kako su se neki penjali po njezinom automobilu, a da joj se dogodilo i da za njom po ulici trči i proganja ju 30-ak ljudi.

- U petak ti si ti, a u utorak si Beatlesi - opisala je glumica svoje iskustvo.

Kaže kako nije mogla priuštiti privatne zaštitare i da je prvi put takvu 'ludnicu' iskusila tijekom filmskog festivala u Cannesu 1992. godine. Kad je došla u hotel nakon projekcije filma, otkrila je kako joj je ukradeno sve iz sobe, pa čak i četkica za zube i kontaktne leće.

- Tjelohranitelji su morali improvizirati i uz pomoć zaposlenika hotela napravili su krug oko mene i moje dvije prijateljice. Probali su nas provesti kroz predvorje hotela. Bilo je toliko puno ljudi, stotine njih, koji su poludjeli i navlačili nas - rekla je Stone.

Glumica je priznala da je bila uplašena do te mjere da je svog kiropraktičara upitala pozna li nekoga poznatog tko bi joj mogao pomoći i objasniti joj kako se nositi sa slavom. Istog dana kontaktirala ju je Shirley MacLaine (87), koja ju je pozvala na večeru.

- Jele smo s pladnjeva na podu pored njezinog kamina. Trebala mi je ta prizemljenost i netko tko me razumije. Nije mi dala specifične savjete, ali mi je ispričala što se dogodilo njoj i kako je to bilo - rekla je Sharon Stone.

Najčitaniji članci