Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

'Shazam': Došao nam je junak kakvog još nismo mogli vidjeti

Čini se da je studio Warner Bros, koji posjeduje franšizu DC napokon odlučio 'stisnuti uzde' te nadolazeći superherojski film, 'Shazam', snimljen tako da je zabavan, a ne turoban

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Stripovska franšiza DC već se nekoliko godina muči s relativno lošim filmovima, koje začudo režiraju redatelji koji i nisu toliko loši ili čak redatelji koji su istinski dobri. Tako je filmove o Batmanu i Supermanu režirao Zack Snyder, koji nije uspio taknuti publiku svojim radom. Na njegovom posljednjem filmu prije povlačenja iz franšize radio je i prosječno dobar Joss Whedon, dok je na tragično lošem 'Odredu otpisanih' režiju vodio David Ayer, koji gotovo da nema loš film u karijeri.

MILE 22 22 MILJE Na oprezu: Imao je podatke da će njegova vlada napasti SAD

Čini se da je studio Warner Bros, koji posjeduje spomenutu franšizu napokon odlučio 'stisnuti uzde' te je za nadolazeći film, 'Shazam', pronašao svojeg redatelja u filmašu Davidu F. Sandbergu. Taj je redatelj prošle godine oduševio mnoge hororom 'Annabelle: Početak', a sada se prihvatio rada na filmu posve drugačije tematike i ritma.

Foto: Twitter/Screenshot

Kako se lako može vidjeti u prvom foršpanu, DC je napokon odustao od snimanja mračnih i mrgodnih filmova te je prihvatio mantru koju nam Marvel već godinama prodaje - filmovi o superherojima trebaju biti zabavni.

Tako se od prvih par kadrova može bez problema shvatiti koji će stil vladati filmom. A sudeći po cijelom videu, taj su stil Sandberg i scenarist Henry Gayden jako dobro savladali, pa se čini da nam stvarno dolazi jako zabavan film. Uz to, valja pripomenuti i da je ovo film kojeg piše samo jedan scenarist, što do sada nije bila činjenica kod DC-ovih  filmova, pa mu i zbog toga predviđamo uspjeh.

Pogledajte prvi foršpan

U glavnim ulogama su Zachary Levi u ulozi naslovnog superheroja Shazama (u stripu se zove Captain Marvel) i njegov dječji alter ego Asher Angel (glumi ga Billy Batson). Misterioznog čarobnjaka glumi Djimon Hounsou, dok je u ulozi negativca jedan od holivudskih glumaca koji je postao 'negativac po narudžbi', Mark Strong, koji glumi zlokobnog doktora Thaddeusa Sivana.

Foto: Twitter/Screenshot

Prvotne su vijesti o filmu govorile kako će glavnu ulogu u 'Shazamu' tumačiti Dwayne 'The Rock' Johnson koji je još prije nekoliko godina angažiran kao Black Adam. Međutim, najzaposleniji glumac na svijetu morao je odbiti tu ulogu kako bi glumio u tragično lošim filmovima 'Skyscrapper' i 'Rampage: Totalno uništenje'.

ROBOCOP Policajac kiborg se vraća: Još uvijek nije gotova njegova priča

Film bi u kina trebao doći na posve neuobičajen datum, 05. travnja naredne godine, kada baš i ne viđamo takve filmove u kinima. No, možda se mijenja razmišljanje filmskih studija, pa ćemo od 2019. moći blockbustere vidjeti diljem godine, a ne samo preko ljeta.

VIDI OVO: Sve frizure Ivana Rakitića.

Tema: FILM

Message