Obavijesti

Show

Komentari 9

Should I Stay Or Should I Go: Publika 'rekla' Zuhri da ode...

Should I Stay Or Should I Go: Publika 'rekla' Zuhri da ode...
8

Iako su Zuhra i Jelena imali isti broj bodova žirija kao Mirta Šurjak i Alen Nižetić, publika je svojim glasovima odlučila da će u showu i dalje nastupati voditeljica

VIDEO

U trećoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' na rasporedu su bili rock i country. Najbolje su se snašli Ervin Baučić i Marija Borić koji su dobili najviše bodova žirija. Iako je malo zaboravila tekst, Marija je sve oduševila svojim glasom.

- Jako ste skladni, a Marija ima milozvučnu dragost u glasu - rekla je Martina Tomčić, a Rajko je dodao da je glumica postigla krasnu toplinu u glasu. 

Par je pjevao country pjesmu Norah Jones 'I Don't Want To Get Over You', a Mariju su toliko dirnule pohvale žirija da su joj se zasuzile oči. Za svoju izvedbu dobili su 34 boda. 

Iz showa su ispali Zlatan Zuhrić Zuhra i Jelena Radan. Iako su skupili isti broj bodova žirija kao i Mirta i Alen, publika im je dala manje glasova te ih tako izbacila iz showa. 

Mirta i Zuhra podbacili

Ja vjerujem da se Mirta dobro provela pjevajući, rekla je Vanna nakon što su voditeljica i Alen Nižetić otpjevali 'It's Only Love' Bryana Adamsa. 

Martina je rekla da joj je glas Mirte Šurjak još pomalo infantilan, ali ipak primijetio se napredak u odnosu na prošle dvije emisije pa je tako par dobio 21 bod žirija. Jednako bodova sakupili su i Zlatan Zuhrić Zuhra i Jelena Radan koji su pjevali 'Should I Stay Or Should I Go' grupe Clash.

- Zuhra je čista radost, pjevanje se ne računa - rekao je Rajko Dujmić, a Vanna je pohvalila kakav su show napravili.

'Potpuno nedorečeni'

Nataša Janjić i Marko Tolja pjevali su pjesmu 'These Boots Are Made For Walking' i iako su sakupili 30 bodova nisu uspjeli oduševiti žiri.

- Napravili ste performans, ali bili ste potpuno nedorečeni - rekla im je Martina, a Marko se pokušao obraniti tako što je rekao da on više ne zna niti jednu dobru country pjesmu s kojom bi se mogao predstaviti u showu.

'Melita pjeva sa žarom i srcem'

Giuliano i Melita Hrengek pjevali su originalnu country izvedbu hita Miše Kovača, 'Ti si pjesma moje duše', inače prepjeva hita 'Seven Spanish Angels'. Žiri nije bio zadovoljan Melitinim glasom, ali pohvalili su je da nedostatke izvrsno kompenzira žarom i srcem. 

Mario Petreković i Ivana Kindl za svoju izvedbu pjesme 'Lay Down Sally' dobili su 30 bodova žirija, a Robert Sever i Marija Husar za 'Ring of Fire' dobili su 28 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...