Show

Komentari 8

Shrvana Ecija nagradu posvetila nedavno preminuloj prijateljici

Shrvana Ecija nagradu posvetila nedavno preminuloj prijateljici

Nagradu za najbolju žensku ulogu dobila je Ecija Ojdanić i to za ulogu  Vlajne u popularnoj predstavi Vla Vla Vlajland cabaret. Glumica je nagradu odlučila posvetiti nedavno preminuloj suradnici Gini Marković

U subotu u Histrionskom domu svečano su dodijeljene nagrade XIII. Gumbekovih dana. Ocjenjivački sud XIII. Gumbekovih dana koji čine dramaturginja i teatrologinja Mira Muhoberac, predsjednica, likovna umjetnica i scenografkinja Marta Crnobrnja, članica žirija, i predstavnik publike Branko Babac dodijelili su prestižne nagrade brojnim umjetnicima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nagradu za najbolju žensku ulogu dobila je Ecija Ojdanić i to za ulogu  Vlajne u popularnoj predstavi Vla Vla Vlajland cabaret. Glumica je nagradu odlučila posvetiti nedavno preminuloj suradnici Gini Marković, a emotivna poruka na društvenim mrežama izazvala je lavinu pozitivnih komentara. 

Zagreb: Svečanom dodjelom nagrada u Histrionskom domu završili su XIII. Gumbekovi dani

- Draga moja Gina, na dan kad si otišla saznala sam da smo dobili ovu nagradu. Ti i ja znamo da je svaka moja nagrada i Tvoja nagrada. Da je svaki moj uspjeh i Tvoj uspjeh. Kakav glupi odnos šefice i djelatnice. Bile smo mama i kćer, dream team, saveznice, duše koje su se prepoznale. Moruzgva je bila naša. Jednako Tvoja koliko i moja. U deset godina naše suradnje, možda se dogodilo nevjerojatnih deset dana da se nismo čule. Oko 10-11 sati, svaki dan. Da pretresemo situaciju u kazalištu, situaciju u našim srcima i glavama - započela je Ecija pa dodala:

Zagreb: Svečanom dodjelom nagrada u Histrionskom domu završili su XIII. Gumbekovi dani

- Moj oslonac, moja psihoterapija, moja injekcija samopouzdanja i sigurnosti. Moj life coach, moj komunikacijski trener. Po boji mog glasa sve ti je bilo jasno. Skenirala si me bolje od magnetske rezonance. Drago mi je da sam ti uspjela dati do znanja koliko si mi značila. Samo mi je žao da ti to nisam ponavljala svaki dan. A i Ti si znala koliko sam uživala u Tvojoj ljubavi i posvećenosti. Imam predivnu mamu, a život mi je dao na dar još̌ jednu takvu predivnu Tebe. I onda si ovako naglo i okrutno otišla, slomivši mi srce u bezbroj komada... Draga moja, ovu nagradu posvećujem Tebi. I svaku sljedeću. I znaj da ćemo svaki sljedeći Moruzgvin korak raditi Tebi na spomen i čast. Svaki nas sljedeći potez bit će baš onakav kako si nas usmjeravala. I hvala ti što si mi noćas došla u san i smirila me. Tako si mi ozbiljnim glasom naredila da prestanem plakati. Jer si htjela da zabljesnem na dodjeli bez otečenih očiju od suza. A, uostalom, čujemo se sutra. Oko 10 - stoji u emotivnoj objavi ispod fotografije na kojoj pozira s prestižnom nagradom u ruci.

Najčitaniji članci