Silent party i izložba 10. rujna u Muzeju za umjetnost i obrt | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Silent party i izložba 10. rujna u Muzeju za umjetnost i obrt

Silent party i izložba 10. rujna u Muzeju za umjetnost i obrt
2

Nakon uspješnih Silent partyja u Tvornici te već kultnih na INmusic festivalu, YEM se odlučio na novi korak i novu lokaciju. Za otvaranje nove sezone Silent partya odabran je atrij Muzeja za umjetnost i obrt

VIDEO

YEM agencija u suradnji s Beck'som vam predstavlja Beck's Silent Experience + Secret garden exhibition. Riječ je o Silent partyjima i izložbi istaknutih regionalnih autora s područja ilustracije i dizajna u skrivenom vrtu Muzeja za umjetnost i obrt. Ugodan spoj audiovizualnih umjetnosti pružit će vam jedinstven doživljaj.
Beck's Silent Experience

Nakon niza uspješnih Silent partyja u Tvornici te već sad onih kultnih na INmusic festivalu, YEM se odlučio na novi korak i novu lokaciju. Za otvaranje nove sezone Silent partya odluka je pala na jedan od najljepših prostora, zelenu oaza u samom centru Zagreba - atrij Muzeja za umjetnost i obrt, Trg Maršala Tita 10.

Na prvom izdanju Beck's Silent Experience partyja nastupaju:

- DJ Indy - hip hop / RnB / trap - plavi kanal 
- DJ Rea - house / garage/ future - bass zeleni kanal
- DJ Sin - 80s / 90s / funk / disco / indie - crveni kanal

Broj ulaznica je ograničen na broj slušalica, njih 300.

Secret garden exhibition 

Ovom specijalnom izdanju Beck’s Silent experiencea ugostili su i nekoliko sjajnih autora koji će svojim radovima ovaj događaj učiniti još zanimljivijim. Secret garden exhibition održati će se prije svakog Silent partya gdje će svaki puta po 3 različita autora predstaviti svoje radove. Izložba će biti popraćena i zvučnom kulisom DJ-a koji će vas voditi putevima synthpopa dok vi uz kapljicu pića vodite ozbiljne debate o tome što je autor htio reći i gdje je našao inspiraciju. 

Izložba se otvara u 18h, a završava netom prije partya u 22h. Već idućeg tjedna prestavljaju se nova 3 autora - stay tuned.

Na prvom izdanju Secret garden exhibitiona predstavljamo:

Vedran Klemens

Diplomirani grafički dizajner, akademski slikar, ilustrator i art direktor s portfeljem punim radova i nagrada (Red Dot, European Design Awards, ADCC, ADCE, Epica Awards, IdejaX, Dan D, Sudnji dan…). Bilo u umjetnosti, ilustraciji ili u oglašavanju, u stalnoj je potrazi za novim tehnikama, medijima i načinima kreativnog izražavanja.

https://www.behance.net/klemens

www.vedranklemens.com

Nebojša Cvetković

Nebojša Cvetković je prije 6 godina stigao u Zagreb, i još uvijek je tu. Crta i dizajnira u agenciji Bruketa&Žinić OM, i malo kod kuće. Njegovi radovi nagrađivani su na bitnim i ne tako bitnim festivalima, publicirani u dizajnerskim časopisima i na superkul sajtovima.

https://www.behance.net/ncvetkovic

Ivo Matić

Ivo Matić je dizajner i ilustrator iz Ploča. Završio je studij Dizajna Vizualnih Komunikacija (DVK) na Umjetničkoj Akademiji u Splitu. Trenutno živi i radi u Torontu. A Đontra? Đontra je lav.

https://www.behance.net/iom

http://ivomatic.com/

Ulaznice za silent party možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 40kn, dok je ulaz na samo izložbu besplatan. Izložba počinje u 18h i traje do 22h, a od 23h startamo sa Silent partyem.

Prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Aquarius CD shop - Branimir centar, Kneza Branimira 29, Zagreb
Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu