Obavijesti

Show

Komentari 40

'Simon i ja seksali smo se čak 11 puta u samo jednoj večeri'

'Simon i ja seksali smo se čak 11 puta u samo jednoj večeri'
5

'ODBACIO ME KAO STARU IGRAČKU' Britanska straleta Alicia Douvall pohvalila se kako je imala šest mjeseci dugu aferu sa producentom Simonom Cowellom

VIDEO

Na našem trećem ili četvrtom spoju seksali smo se čak 11 puta u jednoj večeri. Počeli smo sa seksom i nastavili kroz cijelu noć. Između 'akcije' spavali smo po nekoliko minuta, otkrila je 32-godišnja starleta Alicia Douvall.

Ona se našla uvrijeđena nakon što je objavljena biografija Simona Cowella (52) u kojoj ona nije spomenuta pa je zato medijima sama otkrila detalje svoje šestomjesečne afere s producentom.

Par se upoznao u hotelskom baru 2001. godine, a njihova veza svodila se samo na seks. Alicia je otkrila i kako joj je Simon davao ocjene za za njenu izvedbu u seksu.

- Svaki put kad bi se seksali, on bi analizirao moj 'nastup' kao što to radi u žiriju 'X Factora' te bi mi govorio kako se mogu poboljšati za sljedeći put - rekla je.

Starleta se požalila da ju je Simon nakon šest mjeseci afere ostavio kao 'staru igračku', ali dodala je i da ju je nakon prekida znao nazivati navečer kad bi bio usamljen. Tvrdi da su se poseksali još nekoliko puta nakon prekida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin