Show

Komentari 367
NEMAM ČISTAČICE I KUHARICE

Simona: 'Kuham mužiću, ne idemo u restorane. Zahvalna sam Bogu na daru domaćice...'

Čistim radosno, kuham radosno, brinem o djeci radosno, dočekam muža radosno, idemo na misu navečer radosno i još u cijeli dan uguram u raspored i koji trening, kaže bivša starleta Simona koja ima četvero djece

Bivša manekenka Simona Mijoković (36) i suprug Stanislav (55) krajem svibnja slave petu godišnjicu braka. Žive mirnim životom u austrijskom gradu Linzu, ispunjenim vjerom.

Nekadašnja starleta koja je vodila buran život sad je, kako kaže, prava domaćica. Iako je 2016. bila tražena vizažistica, za što je završila tečaj, već zadnje tri godine taj je posao ne ispunjava srećom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kuham svaki dan za mog ljubljenog mužića i dječicu. Zahvalna sam Ocu na daru domaćice i što svim srcem volim kuhati. To je njegova milost - pohvalila se Simona prijateljima. Par ima sina Joshuu (4), kćeri Amaliju (3) i desetomjesečnu Zvjezdanu te Gabrijelu (15) iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem (51).

- Bili smo samo šest, sedam puta u restoranu u Linzu. Odnosno, mogla bih to izbrojiti na ruke, i to samo kad smo jednom vodili mog oca s obitelji, prijatelje iz Zagreba i nekoliko puta kad sam u trudnoći imala želju za kineskom hranom. Uvijek, ali uvijek kuham doma i zahvalna sam na tom daru mom Bogu što zaista to činim s ljubavlju - kaže bivša manekenka. Dodaje kako je često znala pročitati: “Lako Simoni, ona ima čistačice, kuharice...”.

- Ma nije baš tako. Iako i te žene rade za plaću i kruh naš svagdašnji, osobno sama sve radim. Čistim radosno, kuham radosno, brinem o djeci radosno, dočekam muža radosno, idemo na misu navečer radosno i još u cijeli dan uguram u raspored i koji trening - kaže Simona. Djeca su s njom u dnevnoj sobi kad vježba.

- Kad je toplo, idemo na igralište. Djeci složimo dekicu, a mi kraj njih vježbamo, moj suprug i ja. Nije nekad lako uz toliko obaveza, ali je ispunjeno i radosno uvijek sve, jako u Gospodinu, jer imamo njega u molitvi, u pričesti, u sakramentu ispovijedi. On je taj koji sve vodi. Naš začetnik i dovršitelj. Zahvalna sam Bogu svaku sekundu svog postojanja i svog poziva žene - supruge i majke - kaže Simona. S bivšim suprugom Antom Gotovcem u prijateljskim je odnosima danas, a to nam je i on potvrdio prošle godine.

- Redovito se čujem i s Gabicom i Simonom i Stanislavom. Često se dopisujem s njima vezano za situaciju i dijete. Oni su svi dobro. Simona i dalje vjeruje u Boga te misli da će je Svevišnji spasiti. Kći Gabica je trebala malo doći kod mene, ali sad je takva situacija kakva je s koronom. Nažalost, ne može mi doći - rekao nam je tad Ante.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci