Obavijesti

Show

Komentari 94

Simona pijuckala pjenušac i širila noge na promociji

Simona pijuckala pjenušac i širila noge na promociji
10

'Pare daje Ante, Ante, Ante...' jedan je od stihova prve pjesme Simone Gotovac, a ona kaže da nije sponzoruša. Obitelj joj je ipak na prvom mjestu

VIDEO

U crnoj limuzini, manekenka je stigla ispred zagrebačkog kluba Ritz. Tamo je promovirala spot za svoju prvu pjesmu "Lova". Simona Gotovac (24) jedva je izašla kroz vrata limuzine, jer su joj bijela krila koja je "nosila" na leđima stalno zapinjala. U Swarovski štiklama od 14 centimetara, pomalo zbunjena Simona nabadala je do VIP separea. Njen suprug Ante Gotovac (40) u dugačkoj Gucci bundi od nerca nije se prestajao smješkati. Bio je, kaže, ponosan na svoju jedinu ljubav.
- Jel bila dobra? Ma to je moja Simona! Stara tako sam sretan. Glavno da je ona zablistala - euforičan je bio Gotovac. Simona, koja je imala malu tremu prije nastupa, prije dolaska u Ritz s Alkom Vuicom ispijala je šampanjac.
- Zar je važno kako netko pjeva? Čim sam vidjela Simonu znala sam da će biti najveća zvijezda - optimistična je Alka čiji je sin Arijan napisao stihove za Simonin glazbeni prvijenac "Lovu". "Mala bara, puno krokodila, a ja neću živjeti bez stila, hoću Gucci, Pradu i Versace..." stihovi su na koje je Simonina majka Tamara Trpkov jako ponosna.
- Prekrasna je bila moja kćer. Ona je od malena išla na solo pjevanje i svirala je klavir - pohvalila ju je Tamara, koja je prema riječima gostiju više sličila na Simoninu sestru.
- Ah, držim do sebe, brinem o svom izgledu - kaže Tamara koja je nedavno estetski korigirala nos, jer joj je kaže svaki dan bio sve veći. Simonu je na promociji došao podržati i Marko Grubnić. Simona mu se bacila u zagrljaj.
- S veseljem sam došao vidjeti Simonicu. Ona je jedna od najiskrenijih i meni najdražih osoba. Isprva mi se nije dalo dolaziti, ali me zamolila, pa sam stigao direktno s puta - kazao je Modni Mačak dodavši kako mu je muka od iskompleksiranih ljudi koji se nisu pojavili na promociji, razočaravši Simonu. Jura iz Connecta repa u "Lovi". Simona ga u spotu šamara te zavodi u donjem rublju. U Ritzu je posudio Antinu bundu te bacajući lažne dolare zaplesao sa Simonom.

SIMONA: NISAM RASTROŠNA
Simona kaže kako nije nikakva sponzoruša. Obitelj joj je na prvom mjestu, pogotovo Ante i njezina 2-godišnja kćer Gabica. Od novaca koje je zaradila noseći revije, kupila si je nekoliko dizajnerskih krpica. U pjesmi "Lova" Simona vrišti kako želi Gucci, Pradu i Versace, te da svaka "šuša" šeta u Dioru, a ona od toga ima noćnu moru.
- To je samo pjesma. Ne trebaju meni Dior i Gucci. Zadnji put kad sam bila u Miamiju, kupila sam si ove cipele od kristala. Nisam rastrošna - kazala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu