Obavijesti

Show

Komentari 521

Simona Šajn: Sada više nisam prljava ovčica, Isus me spasio

Simona Šajn: Sada više nisam prljava ovčica, Isus me spasio
8

Otkad je otkrila vjeru i Isusa, bivša manekenka odrekla se poroka, a odnedavno o svojem životnom preobraćenju govori u crkvama i potiče druge vjernike na promjene

VIDEO

Hvaljen Isus i Marija. Ovo što ću svjedočiti neka bude na slavu Isusu, rekla je Simona Šajn (29) u zagrebačkoj župi Kraljice Svete krunice dok su je vjernici pozdravljali gromoglasnim pljeskom.

Bivša Miss Hawaiian Tropic Slovenije, model, starleta i pjevačica amaterka prije godinu i pol dana povukla se iz javnog života. Poslije burnog trogodišnjeg braka sa zagrebačkim poduzetnikom Antom Gotovcem (44) i rastave koju je pratila cijela Hrvatska, Simona je našla utjehu u vjeri. Ironično, ali istinito, ljubav prema Bogu spoznala je, kaže, preko Ante. Naime, bivši suprug, s kojim ima kćer Gabrijelu (7), prvi ju je odveo fra Zvjezdanu Liniću. Simona je na njegovoj duhovnoj obnovi priznala da je bila prostitutka, a o poročnom životu u utorak je govorila u prepunoj zagrebačkoj crkvi. Svjedočila je kako ju je s 13 godina zlostavljao očuh, a prisjetila se i razdoblja drogiranja i opijanja.

- Kod mene su uvijek bili najbolji tulumi i svega lošeg bilo je u izobilju. Išla sam gatarama i padala u sve veći i dublji ponor - rekla je Simona za govornicom.

Isus joj je, kaže, bezbroj puta kucao na vrata srca, ali ona se uopće nije obazirala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Strpljivo je čekao da mu se vrati najprljavija od svih ovčica. Prepoznala sam se u propovijedima o izgubljenom sinu koji je sve prokockao, ali Bog je znao da ima veliki plan koji će ostvariti baš kroz mene - rekla je Simona.

Pohvalila se kako se kroz vjeru i duhovne obnove riješila cigareta, maknula od bluda i lošeg života te prihvatila Isusa kao jedinog spasitelja i prijatelja. Isus ju je, dodaje, izliječio i od bulimije od koje je bolovala od svoje 16. godine. 

- Kad sam bila bolesna, svaku večer sam kuhala kilogram tjestenine za večeru i poslije povraćala. Nakon što sam je prvi put pripremila u svetoj vodi i posolila svetom soli, nisam mogla povraćati, a hrana kao da je imala drugi okus - prisjetila se Simona.

Vjernike koji su je slušali toliko je dirnuo njezin govor da su ga prepričavali danima i objavljivali na internetu.

Na vjerskoj stranici međugorskog portala komentirali su kako je sigurno dobila dar Duha Svetoga u obliku govora jer je izgovarala riječi koje prije nije ni poznavala, a kamoli razumjela.

- Sad govori o Evanđelju, a nije znala ni ‘Oče naš’ izmoliti - pisali su oduševljeni vjernici na portalu.

Osim što je na duhovnim obnovama naučila živjeti zdravo i bez poroka, Simona je odlučila očistiti i dušu. Iako se poslije rastave od Ante klela kako mu nikad neće oprostiti za sve što joj je priuštio, predomislila se. Oprostila je njemu, očuhu, majci i svima koji su je ikad povrijedili. Svaki dan ide na misu pa je zadirkuju da će postati časna sestra.

- Kad uđem u crkvu, osjećam da je tu moj dom, snaga i mir. Znam da mi je moj Isus oprostio jer sam se pokajala za grijehe. Molim se za one koji me prozivaju, ali im ne sudim - kaže Simona.

Na Antu se ne ljuti jer je i on imao teško djetinjstvo

Simona kaže kako je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima zbog kćeri Gabice. Više mu ne zamjera što ju je uvukao u svijet poroka. Ante je, kaže, duboko u duši ipak dobar muškarac kojega su zlostavljali kao dječaka, a to je ostavilo traga na njemu.

Simona je poručila na 'fejsu': Bog je stvorio muškarca i ženu 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 521
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije