Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
103 komentara

Simonina transformacija: Od starlete do pobožne kućanice...

Simona Gotovac Mijoković pokazala je svojim obožavateljima kako je izgledala kad je bila djevojčica, a mi smo se prisjetili svih njezinih izdanja - od sudjelovanja u reality showu pa sve do preobrazbe na vjeru

Foto: Pixsell/Privatni album
103 komentara

Simona Gotovac Mijoković (35) na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama kad je bila dijete i raznježila obožavatelje. Od slatke curice sa plavim uvojcima, do prije sedam godina kad je otkrila Isusa Krista, bila je najkontroverznija starleta u Hrvatskoj, skupa s tadašnjim suprugom Antom Gotovcem (49).

Foto: Privatni album

Prvi put pojavili su se u javnosti kad je Ante, tadašnji poduzetnik iz Zagreba, prodavač automobila, prozvao domaće manekenke za prostituciju. Tvrdio je da je njegova Simonica, kako joj je tepao, čista kao suza.

No njihov odnos kasnije obilježile su razni skandali u kojima je bilo brojnih svađa i mirenja. Ante je tako u svojoj knjizi 'Vrag', kao odgovor na Simoninu knjigu 'Anđeo' bivšu partnericu da se drogirala u trudnoći te da je orgijala sa ženama i muškarcima (baš kao i on). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nakon službenog razvoda 2010. godine, jedno vrijeme su se pomirili i opet živjeli skupa. 2012. godine Ante je odveo Simonu u Tabor kod fra Zvjezdana Linića i tu je započelo njihovo preobraćenje. Simona je tad izjavila da ju je Isus spasio od svih poroka i nemorala ovozemaljskog svijeta.

- Isus me spasio od bluda, prostitucije, vještica, droge, bulimije, cigareta, izliječio mi je astmu i dao mi je prekrasnog muža - rekla je Simona, koja je danas u braku s bivšim ministrantom Stanislavom Mijokovićem (53). Imaju dvoje djece i žive u Linzu u Austriji, kao i njena kći Gabrijela (12), koju ima iz propalog braka s Antom Gotovcem.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kako nam je svojedobno ispričala život u Linzu podredila je obitelji i vjeri.  

- Stanislav se budi u sedam i doručkuje te ide na posao. Gabica i ja se budimo oko 9, nekad 10 te imamo molitvu i razmatranje Evanđelja. Svaki dan za obitelj skuham ručak. Suprug u 12 dolazi na ručak, a u 13 se vraća na posao. Onda se Gabica i ja poigramo ili gledamo TV, a navečer cijela obitelj uživa u razgovoru. Nakon toga idemo na misu kod karmelićana, a poslije na trening u teretanu. Subotom smo u gradu, idemo po dućančićima, šoping centrima, a nedjeljom kod franjevaca imamo misu na hrvatskom i tad uvije ručamo negdje u gradu – opisala je svoj život Simona.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ona i Ante, koji živi u Beogradu, danas su u dobrim odnosima.

Naši partneri pišu
Message