Obavijesti

Show

Komentari 66

Simona: Tužna sam jer me nitko nije došao podržati

Simona: Tužna sam jer me nitko nije došao podržati
8

Matija Dedić smatra da ako mogu pjevati Nives Celzijus i Višnja Pevec, može i manekenka. Ida Prester je pjesmu nazvala genijalnim 'trashem’

VIDEO

Na moju veliku žalost, nisam čula tu prekrasnu pjesmu. Ali ne brinem. To će se sigurno čuti u programima za iseljene Hrvate, izbjeglice iz Bosne..., uvjerena je književnica Vedrana Rudan.
Većina estradnjaka tvrdi da prvu pjesmu Simone Gotovac nisu čuli. Jazz pijanist Matija Dedić ne vidi ništa loše u tome što je manekenka odlučila pjevati. On smatra da ako može Nives Celzijus, može i Simona.
- Nisam čuo, ali već osjećam da će biti zanimljivo. Mislim, svi danas pjevaju, Višnja Pevec, moja mala kći Lu... Tko pjeva, zlo ne misli - smije se Dedić. Reper, producent i član Bolesne braće jedan je od rijetkih koji je čuo “Lovu”. Kaže da je produkcija odlična te kako pjesma ne vuče na narodnjački hit.
- Ok je pjesma, ali sigurno neće treštati iz mog auta. Tko voli, nek’ izvoli. Kaj, pa sto puta je bolja od Mladena Burnaća. Bar je lijepa za vidjeti - govori Dooks.
Članica Loolobrigide pjesmu je poslušala i od smijeha nekoliko minuta nije mogla doći do zraka.
- Genijalno! Kakav trash! Totalno zabavno! - kazala je Ida Prester.
- To je himna svih sponzoruša. Super mi je što se ta familija frikova zna šaliti i na svoj račun. To je iskrena pjesma koja opisuje Simonu kakva je i bolja je od mnogih hitova koje nam svakodnevno serviraju - Idino je mišljenje.
Simona, koja je usporedno s “Lovom” snimila još, kako kaže, tri pjesme, jedva čeka prvi koncert. Nedavno je trebala nastupati na humanitarnom koncertu u Splitu. Organizatori su odustali čuvši kako je za nastup Simonica tražila 1000 eura i dvije avionske karte. Mladen Grdović je obožava.
- Simpatično mi je to što ne zna reći 'r’. Zgodna je i zašto ne bi pjevala? Cura je inteligentna i prognoziram joj velik uspjeh - nadobudan je Splićanin.

SVOM ANTI ČESTO PJEVA SEKIN 'ASPIRIN'
Gotovac kaže da još protrne čim čuje kako Simona zapjeva u njihovoj spavaćoj sobi. Ante tvrdi kako najčešće pusti narodnjak poput “Aspirina” Seke Aleksić te “zaigra”. Simonici je Seka Aleksić “jako zgodna, super pjevačica i dobra žena”.

MANEKENKA,PJEVAČICA, NAVODNO I VODITELJICA
U rujnu je kazala kako s Antom nije zbog novca jer ga on nema. Simona voli zarađivati sama. Oko 500 eura dobivala je po reviji. Uvjerena je kako će zaraditi na novom albumu, a ozbiljno je razmišljala i o voditeljskom angažmanu, koji su joj navodno nudili.

DIZAJNER JE IZNEVJERIO ZA PROMOCIJU?
Pripreme za promociju počele su prije nekoliko tjedana. Simona Gotovac (24) svakodnevno je vježbala, kvarcala se, bila na frizuri te kod kozmetičara. Kćer Gabicu (2) čuvala je dadilja. Šuška se kako je za promociju Ante Gotovac (40) potrošio više od 50.000 kuna. Odjenula je istu haljinu čak tri puta jer ju je, kako kaže, dizajner iznevjerio. Na promociji su se pojavili rijetki, pokazavši joj da je ne cijene. Tužna je, kaže, jer je nisu došli podržati.

ESTRADA O SIMONI
Estradnjaci smatraju kako je Simona zgodna te da nimalo nije važno što ne zna pjevati niti reći slovo 'r’. Rijetki su čuli njenu pjesmu. Producent Baby Dooks tvrdi kako pjesma 'Lova’ nije 'cajka’. Prognozira joj velik uspjeh. Salome iz Slovenije ističe kako Simonu često uspoređuju s njom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin